След 42 месеца чакане ме викат на интервю

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

След 42 месеца чакане ме викат на интервю

Мнение от estoyanova »

Здравейте!Спешно се нуждая от съвет.След 42 месеца чакане и в процес на чакане на медицински получих по е-майла послание от Букурещ за дата за интервю,която е на 17.07 от 09 часа.Искам да подчертая,че съм се явявала на ИЕЛТС,но на 01.07 е моята сватба и те не пропускат да ми изпратят дата и за интервю.
Искам да помоля тези от вас,които са пътували до Букурещ да дадат идея как да се придвижим с оглед ранният час на интервюто на 17.07 Възможно ли е да се придвижим още на 16.07? Знам за Робев такси,но актуални ли са още те?
Благодаря ви предварително!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Натали

Re: След 42 месеца чакане ме викат на интервю

Мнение от Натали »

Zdravei,radvame se 4e nai nakraq ima razvitie.Do Bukure6t se pridviji s taxi poradi ranniq 4as i nie bqhme ot 8.30 4asa i v 10 4asa vsi4ko be6e OK. 6te vi pitat po dokumentite i dejurnia vapros za6to iskate v Ca.Vsi4ko barzo stava,ottuk natatak ne6tata se uskorqvat do esenta 6te ste v CA.Robev taxi sa aktualni eto i GSM-a 0888457410, mnogo sa to4ni. Do Ruse hvani no6tnia vlak, toi pristiga v 3.30 4asa, s nego moje da otide6 do Bukure6t, no ima edno NO, moje da zakasnee i izpuska6 4asa, pone taka be6e minalata godina, nie ve4e sme v CA ot 6meseca.Ne se strahuvai 6te minete, e uspeh vi jelaem ako ima o6te vaprosi pi6i ni.
bateto

Мнение от bateto »

Поздрави Иван Робев от мое име,прати също много поздрави и на Елвира и поискай да ти направи 10% Офф защото като акционер във фирмта имам право на отстъпка за мои познати ,макар и да не се познаваме лично.
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Много ви благодаря!Има още една фирма Демар Такси,която тръгва също от Русе днес им звънях.Благодаря ви за съветите и подкрепата!За самото интервю трябва ли да сме облечени по-официално/например мъжа да е с костюм? или не е нужно чак толкова официално/
Поздрави!
survivor

Мнение от survivor »

Ами по-официално, въпреки че от официално до ифициално пак си има раазлика. Като за интервю за работа. Успех :thumbsup:
cezar

molba ya info

Мнение от cezar »

Ydraveite!Chestito ya intervutu.Bihte li mi kayali reyult.ot ielts,che vi iskat i intervu.Pitam Vi ne ot lubopitstvo a yashtoto i na men shte mi iskat ielts,na koito teparva shte se iaviavam.Chestito za svatbata i uspeh!
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Здравей cesar!Резултата от ИЕЛТС при мен е 6.Интервюто ми е насрочено най-вероятно заради вторият член на семейството и е формалност по отношение на документите.Интервю могат да ти насрочат когато си пожелаят ,стига да решат.Мен лично то не ме притеснява!Каквото има да става ще стане!Дори си е супер по отношение на сверяване на говоримият английски,защото тепърва подобни интервюта ще ни чакат на канадска земя.
Заключено