statuta na semeistvoto mi

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Ned
Обратна връзка:

statuta na semeistvoto mi

Мнение от Ned »

Az sam v Kanada s rabotna viza.Jena mi i sina mi imat visi za posetiteli.Iskam da doidat pri men v kraya na avgust.Sinat mi e na 14 godini(7klas),v kakvo uchilishte da go zapisha?Jena mi shte moje,li da raboti?
Аватар
taralej

Re: statuta na semeistvoto mi

Мнение от taralej »

Ned написа:Az sam v Kanada s rabotna viza.Jena mi i sina mi imat visi za posetiteli.Iskam da doidat pri men v kraya na avgust.Sinat mi e na 14 godini(7klas),v kakvo uchilishte da go zapisha?Jena mi shte moje,li da raboti?
С Виза за посетител неможе да се работи.

За училището най-вероятно в Public, защото в Католическите искат да си Католик и куп още други неща.
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
prace

Мнение от prace »

Доколкото знам може и жена ти да поиска работна виза, въз основа на твойта.....
Villi

Мнение от Villi »

In order to work while in Canada, your spouse and dependent children must apply for their own work permit and must meet the same standards, including the labour market opinion. They may, however apply for their work permit from within Canada.

http://www.cic.gc.ca/english/applications/work.html
Guide, page 7
не е важно хлябът да е бял, важно е хайверът да е черен
pumpy

Re: statuta na semeistvoto mi

Мнение от pumpy »

taralej написа:За училището най-вероятно в Public, защото в Католическите искат да си Католик и куп още други неща.
не е нужно частното училище да е католическо за да е частно: на сина ми категорично не му искат да е католик, даже е малко забранено :lol: , а има и нерелигиозни частни такива
Заключено