Децата!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
oganche

Децата!

Мнение от oganche »

Нови питанки от мен и предварително благодаря на тези, които ще ми отговорят.

1. Та....в DSC-то се пишат имената на хората от семейството, нали? И отстрани чекваш, ако даденият човек ще пътува с теб. Въпросъм ми е дали имената на майките и бащите се пишат? Или под семейство се разбира само съпрузите и децата?

2. Вторият въпрос ми е по-засукан. Пишеш имената на децата, ако имаш такива. Ами ако е на път? Т.е. в момента съм бременна и дали това трябва да го напиша някъде, та дори и като свободен текст в поленцето при децата?

Благодаря за търпението.
lilava

Мнение от lilava »

Семейство сте ти и мъжът/приятеля ти, с когото живееш заедно ;
или ако си сама - ти си си отделно семейство.
Родителите ти са отделно семейство и ако искат да кандидатстват, трябва да подадат самостоятелно документи.
За новия член на семейството ви ще трябва да изпратиш допълнителна декларация като се появи на бял свят .
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

по въпрос 2 - според мен на този етап няма нужда да пишеш, че си бременна - това ще го споделиш на интервюто (ако не си родила) и след като родиш ще пишеш до виена че имате дете изпращаш копие от акта за раждане +копия на сертификатите ви за селекция и ви изпращат такъв и за бебето така беше при нас поне.
NO PAIN NO GAIN
Аватар
oganche

Мнение от oganche »

Много ви благодаря!
Заключено