Относно банковата референция!
Относно банковата референция!
Въпроса ми предполагам е елементарен, но аз все пак не знам какво да попълня в полето "Да послужи пред" на бланката, която подавам в банката си, за да ми издадът съответната референция!
Благодаря предварително за вниманието!
Благодаря предварително за вниманието!
Още нещо!
Както видях формата на Demande de certificat du sеlection е Letter, а не А4! Някой да знае, къде в София печатат и на Letter фирмат???
човече, да ти имам проблемаКакто видях формата на Demande de certificat du sеlection е Letter, а не А4! Някой да знае, къде в София печатат и на Letter фирмат???
разликата м/у леттер и А4 е следната:
А4 21/29,7 см
Леттер 21,59/27,94
Печатай си смело на А4 и не се занимавай с глупости, има каде по-важни неща по процедурата от няколко милиметра разлика
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
- Helena
Минимална сума - спешно
Сигурно е писано някъде по форумите за минималната сума, която трябва да се посочи в референцията, но аз не открих.
Кажете ми - коя е препоръчителната минимална сума?
Благодаря предварително за отговорите.
- Bily T
Re: Минимална сума - спешно
Има задължителна минимална сума но тя зависи от това колко човека ще емигрирате. ето ти един линк с препоръчителните сума за влизане в канада но те не са конкретно за квебек а за цялата територия: http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/guides/EG7.pdf гледаш страница 5Helena написа:Сигурно е писано някъде по форумите за минималната сума, която трябва да се посочи в референцията, но аз не открих.
NO PAIN NO GAIN
Ами да! Ако е издадено повече от един месец от датата на изпращане на документите, ДИРЕКТНО ти отказваш всякакъв достъп до Канада ЗАВИНАГИ !!!!!!!!!!!!!!oganche написа:А леле, аз май ще изгоря.lilava написа:Oganche - не повече от месец, колкото по-рано, толкова по-добре![]()
А сега сериозно - не се шашкай толкова! Аз например изпратих банкова референция, вадена 2 месеца преди това. Нямах проблем

Не се шашкаите а пращаите смело. Ако не я харесат ще ви поискат да пратите нова, но е малко вероятно. Нали на интервюто ще ви поискат актуална референция. Тогава е задължително да е "прясна"!oganche написа:А леле, аз май ще изгоря.lilava написа:Oganche - не повече от месец, колкото по-рано, толкова по-добре![]()
Успех!