Всички ли с досиета от март получихте медицински?
...и има ли вече отзиви за клиниката Грийнберг в Младост3?
DOLPH,
И ние сме си пратили документите на 15.03., и на нас баркодовете ни пристигнаха на 14.04., и нашият статус не е активен. И медицински нямаме. Вече започвам да се притеснявам, но все си казвам, че още не са минали трите месеца, толкова цитирани от Букурещ. Пък и като гледам, на повечето хора медицинските им пристигат около 2 седмици преди да се навършат тези три месеца...Май не ни остава нищо друго, освен да почакаме, а пък в крайна сметка ще започнем да ги тормозим по имейла.
Пиши ако има някакво раздвижване при вас.
И ние сме си пратили документите на 15.03., и на нас баркодовете ни пристигнаха на 14.04., и нашият статус не е активен. И медицински нямаме. Вече започвам да се притеснявам, но все си казвам, че още не са минали трите месеца, толкова цитирани от Букурещ. Пък и като гледам, на повечето хора медицинските им пристигат около 2 седмици преди да се навършат тези три месеца...Май не ни остава нищо друго, освен да почакаме, а пък в крайна сметка ще започнем да ги тормозим по имейла.
Пиши ако има някакво раздвижване при вас.
Здравейте amko, DOLPH,
И ние сме с дати като вас - изпратени документи 16.03., заведено досие 20.03., баркодове 13.04. Нямаме активен статус, нито медицински.
Чух, че от миналата седмица хората с досиета, заведени в началото на март са си получили медицинските, но аз или не съм видяла или никой не се е похвалил във форума
Хайде дано да разкажат как са минали прегледите и дали някой се е престрашил да отиде в новия медицински център
И ние сме с дати като вас - изпратени документи 16.03., заведено досие 20.03., баркодове 13.04. Нямаме активен статус, нито медицински.
Чух, че от миналата седмица хората с досиета, заведени в началото на март са си получили медицинските, но аз или не съм видяла или никой не се е похвалил във форума

Хайде дано да разкажат как са минали прегледите и дали някой се е престрашил да отиде в новия медицински център

Виртуална черпавка с бира
за DOLPH!!!
Отдавна не бяхме проверявали статуса, но ти ни даде нова надежда - и УРА! Почнали са обработката на 24.05. (т.е. с вас сме някакви "астрални близнаци"). Дано изпращат медицинските скоро. Dairymaid, може би и вас са ви активирали статуса вече?
Успех и леко чакане на всички.

Отдавна не бяхме проверявали статуса, но ти ни даде нова надежда - и УРА! Почнали са обработката на 24.05. (т.е. с вас сме някакви "астрални близнаци"). Дано изпращат медицинските скоро. Dairymaid, може би и вас са ви активирали статуса вече?
Успех и леко чакане на всички.
Chestito!
E chestito na tezi s aktiven status i polcheni medicinski!
Nie sme oshte ot chakashtie, no pak triabvashe da prashtame i dopalnitelni documenti i moje za tova da ni baviat, no pak i yavno ne sme i edinstvenite na opashkata
Niakoi shte hodi li na shreshtata na 12 uni v Voennia club?

Nie sme oshte ot chakashtie, no pak triabvashe da prashtame i dopalnitelni documenti i moje za tova da ni baviat, no pak i yavno ne sme i edinstvenite na opashkata

Niakoi shte hodi li na shreshtata na 12 uni v Voennia club?
Ние също чакаме да ни активират статуса и да получим формуляри за медицински. Също така сме решили да отидем да видим какво ще кажат на тази среща.
Надяваме се до две седмици да ни активират статуса и да получим формуляри.
Надяваме се до две седмици да ни активират статуса и да получим формуляри.
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
nie minahme v greenberg vchera.
izprateni - 10.03
barkodove - 05.04
aktiviran status - 24.05
medicinski - 29.05
ami pregledite ne bqha nishto osobeno. kazaha ni che vsichko e nared. no trqbvalo da mine komisiq vyv viena i bukuresht. ako ima neshto, te shte ni tyrsqt. ako ne, da se obadim sled 3-4 sedmici v mom da vidim dali imame OK.
tova e.
stiskam palci skoro da minete i vsichko da e byrzo i bezbolezneno
d
izprateni - 10.03
barkodove - 05.04
aktiviran status - 24.05
medicinski - 29.05
ami pregledite ne bqha nishto osobeno. kazaha ni che vsichko e nared. no trqbvalo da mine komisiq vyv viena i bukuresht. ako ima neshto, te shte ni tyrsqt. ako ne, da se obadim sled 3-4 sedmici v mom da vidim dali imame OK.
tova e.
stiskam palci skoro da minete i vsichko da e byrzo i bezbolezneno

d

Dee,тъй като днес е събота и няма как да се свържа с в-сната клиника,а днес ме изненадаха ф-рите ми с мед.-тази клиника greenberg,за която говориш на ул.Хан Крум 25 ли е ,което посочват от Букурещ и ако да-какво е раб.й време,дали ще е възможно в понеделник следобяд по тел. да си ангажирам час за вторник ранния следобяд,че точно тогава имам път към Сф и малко свободно време!?Мерси предварително!
-
- Обратна връзка:
Re: Всички ли с досиета от март получихте медицински?
na хан крум до ПОпа е МОМ - там се плащат медицинскитеivanq написа:Dee,тъй като днес е събота и няма как да се свържа с в-сната клиника,а днес ме изненадаха ф-рите ми с мед.-тази клиника greenberg,за която говориш на ул.Хан Крум 25 ли е ,което посочват от Букурещ и ако да-какво е раб.й време,дали ще е възможно в понеделник следобяд по тел. да си ангажирам час за вторник ранния следобяд,че точно тогава имам път към Сф и малко свободно време!?Мерси предварително!
а въпросната клиника е в Младост
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
Мерси,ronni!