Край на ФОРУМ-а ?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено

Как мислите ВИЕ ?

Общо гласове: 0
Аватар
Mark

Край на ФОРУМ-а ?

Мнение от Mark »

Ombudsman написа:Имам една идейка за форума. Незнам кога и къде съм виждала групи от потребители формирани по интереси. ...
...
Като гледам колко е набъбнал форума, не сме се събрали само за да си говорим за имиграция.
Lub0 написа:Затова като ходиме по купони, се разделяме на 2 групи,
...
Естествено другите духат супата, обаче "се ля ви" както викат франсетата...
Ombudsman написа: Мисля, че могат да се създадат и други групи /виж там изброените и си харесай някоя/ и да останат отворени докато се разпределят хората по интереси. После може да се затварят по желание на членовете /ките/. 8)
На заглавната страница на този ФОРУМ пише нещо за съединение ...

Тук вече има явна инициатива на разединение и сформиране на групички по интереси. Така си е отишла една Българска държава.

Дали форума не си отива като терминология ?

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Ти па!

Няма нужда да търим под вола теле, викам аз.

Виж че това е на майтап, погледни само какво е името на групата. "Умни и красиви"? Това сеиозно ли ти изглежда.

Плюс това тия групи не са предназначени за водене на конфиденциални разговори. Те са (доколкото разбирам) за сайтове с много голям брой форуми (примеро 20-30), където примерно има 10 модератора и 3-ма администратора на всеки от тях. Та за да се оправят по-бързо правата - затова има групи, примерно "всички членове на групата 'Змей Горянин' имат модераторски права върху форума 'Тримата братя и златната ябълка' " и т.н.

Споко, човече, и без друго тия групи не могат да изпълняват идеята която предложи Омбудсман, така че май за нищо смислено не можем да ги ползваме. Status Quo.

Ако нещо може да прецака форума, това е нихилистичното отношение от тип: "Аз съм най-умен, другите са тъпи, тоа форум е скапан, идвам да гледам сеир, не пиша нищо смислено, критикувам, сърдит съм на половината участници, ознервям обстановката."
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

ssttoo написа: Ако нещо може да прецака форума, това е нихилистичното отношение от тип: "Аз съм най-умен, другите са тъпи, тоа форум е скапан, идвам да гледам сеир, не пиша нищо смислено, критикувам, сърдит съм на половината участници, ознервям обстановката."
Сагласен съм с теб на 99 %. т.е. критиката според мен помага :")) :wink: .
Ако е нахална и безпочвена, също помага, защото хората виждат истинската същност на автора и.

:beer:

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Гост

Мнение от Гост »

Извинявам се за предложението. Отхвърля се. Ссстттооо, изтрий моля те хубавата ни групичка. :(
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Хм,темата излежда е забърсана вече и сега не знам към коя групичка да се присламча :shock: :wink:
Между другото,ако сте забелязали аз не давам инфо за емигранти по простата причина,че хал хабер си нямам и чета само по-привлекателните заглавия на темите.Мисля,че едно групиране по интереси е добра идея,но админите си знаят най-добре 8)
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Лиске, не е забърсана (м/у другото пак да кажа - нищо не се трие, с много, ама много редки изключения, когато хората се оплачат и сами предложат нещо за триене).
Всичко започна като невинна детска игра нейде из темата за чалгата:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... c&start=75
И на майтап създадох "потребителска група", за проба, досега тази опция си седеше някак сиротна, тя е достъпна от втория ред на менюто най-отгоре:
http://www.bgcanada.com/pforum/groupcp.php
Нищо не си пропуснала ;)
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Ee,не съм видяла от къде е започнала играта :) Извинявам се най-учтиво 8)
Аа,ще ме прощаваш,обаче оня ден нямаше какво да правя и викам 'я чакай да видя аз какви потребителски групи има тука.. - няма групиии' :shock: Обаче сега ще се мушна в групата на красивичките и умничките,само не знам препоръки дали искат :wink:
Тенкс за отговора :beer:

ПП. Брейй,ще бъда уведомена допълнително,това ме смачка,чуствам се прецакана :wink:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Brei, mnogo ste wajni be, 6teli da me uwedomiawat... dran-dran...

Wsa6tnost sled kato me priemete, 6te iskam prawilata za zapiswane da stanat po-strogi :evil:
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Край на форума?

Мнение от Bydi »

Събрал лъвът всички животни от гората и им наредил:

-Разделете се в две колони:В едната - най-умните,
а в другата-най-красивите!
Изправила се пред него жабата и рекла:
-Е, аз какво да направя, да се разчекна ли?
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Затова лъвът (доколкото разбрах това ще да е ssttoo :-P) измисли компромисен вариант - група "Умни и красиви". Предлагам всички жаби да ходим там!
Другите се оправяйте. :-)
Заключено