Въпрос за "favoured training"

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
RobinHood

Въпрос за "favoured training"

Мнение от RobinHood »

Най-напред здравейте на всички!
С жена ми правим on-line теста за имиграция в провинция Квебек и имам един въпрос относно това дали хващаме точки на въпроса: "Are any of the diplomas mentioned in the previous questions on the list of favoured training presented below? If so, which one(s)? If not, select "no" at the end of the list." ??? Тя е завършила Кинезитерапия и имаше практика във Военна болница,МВР болница и Пирогов. По-специално,нас ни интересува дали хващаме точките за "Nursing science- Undergraduate degree (3 years)" или за "Nursing care - Post-secondary diploma (3 years)",тъй като нейната специалност е медицинска,но не сме сигурни дали нейната специалност отговаря на тези двете,които ги има в списъка.Предварително благодаря на всички,които ще ни отговорят!Пък може да черпим по едно за информацията. :wink: :beer:
Dee

Мнение от Dee »

namerete national classificator of occupations i namerete opisanie na dvete profesii, tova nai-dobre shte vi pomogne da se orientirate. moje da tyrsite i v neta kato cqlo, no poveche igrachka. tam za vsqka profesiq sa izbroeni osnovni nasoki, s koito se zanimava vsqko edno zanqtie.

sega ne moga da go namerq, no ako ne mojesh da go otkriesh, pishi ls, shte go izdirq.

uspeh

d :wink: :roll:
bp_de

Мнение от bp_de »

пи6е6

noc canada в полето на гугала и сте ти покаже каде са писанията
Аватар
RobinHood

Благодаря

Мнение от RobinHood »

Благодаря ви за инфото!!!! :)
Аватар