Въпрос за банковата референция

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Welder

Въпрос за банковата референция

Мнение от Welder »

При подаване на първите документи (DCS) си вадя банкова референция за парите които имам. Приемаме , че се явявам на интервю след 3 месеца. Необходимо ли е за инетрвюто да си извадя нова банкова референция? Мисълта ми е, че за тия 3 месеца аз може да похарча парите и да нямам нищо. Трябва ли да се извади нова референция с дата , близка до датата на интервюто, така че да покажа ,че все още ги имам парите?
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

да трябва, на нас ни искаха на интервюто. хубаво е да е от скоро т.е. малко преди интервюто вадена
NO PAIN NO GAIN
haimana

Мнение от haimana »

Да, преди интервюто се вади нова, която е актуална
Аватар
Krassima

Мнение от Krassima »

да, трябва както и другите ти казват, най-добре е да я извадиш няколко дни преди датата на интервюто, референцията ще ти я искат задължително актуална и гледай да не харчиш парите, ако не, поне да имаш добри приятели.. :wink:
QUI VIVRA, VERRA
Аватар
avve
Обратна връзка:

Мнение от avve »

задължително банковата реф-я трябва да е до месец преди самото интервю!!! защото моята беше от месец и 1-2 дена преди това и госпожата ми направи съответно забележка!!
Savoir c'est pouvoir!
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Малко се отдалечавам от темата ,но да спомена че наи-евтина банкова референция издават в Раифаизен банк :arrow: само за 10 лева като е и на англииски/няма нужда от допълнитени разходи за превод/
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Така е. От въпроса ти се разбира, че не си получил още покана за интервю... или ако си получил, не си я прочел.
Когато получиш заветната покана, в нея ще прочетеш, че за интервюто трябва да представиш някои АКТУАЛНИ документи. Документите, показващи финансовата ти независимост, са едни от тях.
Така че - ДА, наистина е най-добре референцията, която ще си извадиш, да не е с дата по-стара от месец до датата на интервюто ти.
Успех
Заключено