летище Ванкувър

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
ely-st

летище Ванкувър

Мнение от ely-st »

Здравейте,
аз съм онази лудата дето подаде документи за цялото си семейство за 6 месечна виза за гостуване. Днес минахме на интервю и след 10 дена ни казаха да отидем да си вземем паспортите с визите - одобриха ни всичките. Въпроса ми сега е: понеже ще пътуваме до Ванкувър с детенце на година и 4 месеца и ми се иска да знам предварително какво ме чака при кацането. Това че ще попадна на емиграционните ми е ясно, но багажа кога ще си го получа и как мога да си наема количка за да си го предвижа. В Европа не се плаща, но за там знам че са някакви монети. По принцип ще ме посреща сестра ми там, но докато стигна до нея ми е питането...
МНОГО ви благодаря предварително.

Между другото документите които ме посъветвахте да приложа към стандартните при кандидатстването се оказаха доста полезни - Благодаря ви!!!
bp_de

Мнение от bp_de »

Споко де - Лети6тето в Ван си е кат всяко друго лети6те-не е ни6то извънземно -има си и коли4ки и вси4кото му е както си му е реда-следваи табелките и готово.
Когато стигн6 до Паспортната проверка - помоли хората да те пуснат отпред с детето -не вярвам някои да ти откаже.но това е в зависимост колко хора има в момента и колко 4иновника работят( първия път 4аках близо 4ас докадо ида до проверката но бе6е лято и се бяха приземили 5-6 самолета в малак интервал - а пък миналата година -септември има6е само3 4овека пред мене.)- ги6етата маи са -14-15 несто такова ми се мота в главата-но за 3 пъти дето съм ходил там -пове4е от 4-5 едновремно да работят не съм виждал .
Като мине6 проверка- непосредствено се озовава6 в зоната
за полу4аване на багажа-взима6 си го и готово - отива6 кам 4акалнята дето те 4ака сестра ти -но към изхода обикновено стои митни4ар които обира декларациите.Е докато 4ака6 багажа-състо може да доиде митни4ар и да те поразпита това онова-на мен ми се е слу4вало-полафих си с него и това е.
:D както ти казах няма нисто необикновено-лети6те кат всяко друго -дори е доста малко бих казал.

Сега като помислих -за коли4ките състо не се пла6та-но не съм 100% сигурен-но маи е така -никога не съм носил монети с мене за тая цел.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

bp_de написа: ... Сега като помислих -за коли4ките състо не се пла6та-но не съм 100% сигурен-но маи е така -никога не съм носил монети с мене за тая цел.
Безплатни са.
Obey gravity ... It's the law!
ely-st

Мнение от ely-st »

Благодаря!!!

А да попитам за здравни застраховки направени тук да могат да се ползват там - къде сте ги правили защото тези стандартните не ми харесват в тях не се включва ако се разболееш от грип например да ти поемат разходите по прегледите на лекарите.
Заключено