За посрещането на летището ....?
Да, определено картинката която е пуснал ВанБС ще ти отива повече за аватар.Joana написа:Няма и да намериш, survivor, защото не желая да отговарям.
А за дружинната не се сърди, вината е на Koko и VanBC - трябва да отговарям на желанията им.![]()
P.S. За красотите разбрахме и всички се убедихме от прекрасния снимков материал. Сега остава да ни убедите, че и дрога няма, и всичко става на шест.![]()
Чаровни усмивки,
Joana
Никой не може да те накара да отговориш на въпроса - но от друга страна защо мислиш че ти си в позицията да държиш някому назидателен тон и образно казано да размахваш наляво-надясно показалката?
Знаеш ли защо приличаш на дружинна ръководителка или на даскалица с 33-годишен опит от социалистическите ни детски спомени? Не защото ни показваш другата страна на медала, а защото за теб има само една страна на медала - тази която ти виждаш. Априлската линия. Ако някой не ти споделя мнението или носи розови очила, или е лицемерен, или е глупав и не може да прозре, абе при всички случаи е заблуден. Асоциацията с учителката с показалката/дружинната някак сама се набива в очи.Joana написа:Koko, а ти защо си мислиш, че си в позицията да ме накараш да мисля като теб? Не размахвам никакви показалки и не държа назидателен тон, просто показвам различната страна на медала и давам друга гледна точка, което теб явно те притеснява.
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
То пък като че ли обратното не е вярно !?survivor написа:Знаеш ли защо приличаш на дружинна ръководителка или на даскалица с 33-годишен опит от социалистическите ни детски спомени? Не защото ни показваш другата страна на медала, а защото за теб има само една страна на медала - тази която ти виждаш. Априлската линия. Ако някой не ти споделя мнението или носи розови очила, или е лицемерен, или е глупав и не може да прозре, абе при всички случаи е заблуден.Joana написа:Koko, а ти защо си мислиш, че си в позицията да ме накараш да мисля като теб? Не размахвам никакви показалки и не държа назидателен тон, просто показвам различната страна на медала и давам друга гледна точка, което теб явно те притеснява.
Който дръзне да каже нещо критично за Канада, т.е. не носи розови очилца , бива тутакси нападнат от малобройна но сплотена агитка от преливащи от щастие и от успехи канадолюбци ... И настава един другарски съд - не ти е работа ! Също като при комунизЪма - всичко е прекрасно и никой да не смее да каже обратното, щото става враг на народа. Пардон, песимист, негативист, неудачник, loser и др.
Хайде сега агитката смело напред !
Последно промяна от filipne на Съб Май 27, 2006 2:18 am, променено общо 1 път.
- PoLuX
- Обратна връзка:
Джо, споровете май идват от факта, че приемаш написаното тук за "информация". А всъщност повечето писания тук са "мнения", а не "информация". Информация има по официалните уеб сайтове, и за да се приеме нещо за информация, според мен трябва да бъде посочен официалния източник - ако не е посочен, съответния постинг е мнение. И колкото можеш да повярваш на случайно срещнат човек на улицата, толкова можеш да вярваш и на хора, които не познаваш и пишат тук.
Има хора, на които им харесва, има и хора, на които не им харесва (за каквото и да става въпрос). За мен това е нормално и истината, както винаги, е някъде по средата. Никой не отрича, че живота в Канада има и лоши страни, и че живота в България има и добри страни, но критериите на всеки са различни. Именно затова е добре човек да види сам каква е "другата страна на медала". Ти ще се прибереш един ден в България и това, че си била в Канада, ще ти бъде голям плюс - защото си видяла и изпитала твоята друга страна на медала, и ще си доволна, че си от правилната страна (за теб).
И съжалявам, че може да прозвучи като заяждане (това не е към Джоана де), ама правилно е да се пише "loser"
много се бърка тая дума из форума...
Има хора, на които им харесва, има и хора, на които не им харесва (за каквото и да става въпрос). За мен това е нормално и истината, както винаги, е някъде по средата. Никой не отрича, че живота в Канада има и лоши страни, и че живота в България има и добри страни, но критериите на всеки са различни. Именно затова е добре човек да види сам каква е "другата страна на медала". Ти ще се прибереш един ден в България и това, че си била в Канада, ще ти бъде голям плюс - защото си видяла и изпитала твоята друга страна на медала, и ще си доволна, че си от правилната страна (за теб).
И съжалявам, че може да прозвучи като заяждане (това не е към Джоана де), ама правилно е да се пише "loser"

Ето точно това имам предвид, дали ще можеш да го разбереш? Коя си ти, че да си сигурна че точно твоята представа за нещата е реална? И въобще че има една-единствена "реална" и универсална истина? Светът е това, което се вижда през погледа на толкова много хора, и всеки един човек си има своята истина. Толкова ли е трудно да осъзнаеш че на този свят може да има и повече от една истини? Казвай че така го виждаш ти и не си позволявай да подценяваш мнението на другите (розови очила и т. н.), защото в противен случай сравнението със строгата даскалица от времената на Априлската линия само се набива.Joana написа: Опитвам се само да дам реална представа на хора, тръгнали по пътя...