Относно МОМ
Относно МОМ
Знае ли някои,адреса на МОМ.Кога трябва да се отиде до там и защо?
e bravo !!!
Е добре де, що не четете !!!!
Извинявайте всички четящи, обаче това прото минава всакакви граници. То бива мързел ама чак толксз .....
Уважаеми съфорумци!! наместо да се стараете да пускате тъпи постинги в амбизията си да имате повече актив в сметката ....ЧЕТЕТЕ уважаеми съфорумци!!! четенето със малко търпение + функцията SEARCH правят чудеса .. Повярвайте ми!
Извинявайте всички четящи, обаче това прото минава всакакви граници. То бива мързел ама чак толксз .....
Уважаеми съфорумци!! наместо да се стараете да пускате тъпи постинги в амбизията си да имате повече актив в сметката ....ЧЕТЕТЕ уважаеми съфорумци!!! четенето със малко търпение + функцията SEARCH правят чудеса .. Повярвайте ми!
Re: e bravo !!!
А може би не всички са форумни капацитети и евентуално се нуждаят от помощ.Slick написа:Е добре де, що не четете !!!!
Мисля че преди да се дават тъпи съвети трябва да се спазват идеите на фумата „форум”, а те не са „търси си сам”.
Re: e bravo !!!
Недейте така?! Не всеки разполага с много врема да се рови, да чете назад тема по тема и да търси нещо, което незнае къде е ...и.т.н.Slick написа:Е добре де, що не четете !!!!
Определено се спестява време чрез една бърза темичка. Който желае да отговаря, който се дразни...ами да не отговаря.
Slicк, загуби повече време да пишеш критики, отколкото да дадеш линк и готово, не мислиш ли? Бъдетe по-снисходителни към простосмъртните като нас-начинаещите.
Хубав ден!
Последно промяна от oganche на Пет Май 26, 2006 3:31 pm, променено общо 1 път.