OTNOSNO TAKSITE DO VIENA

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
renata12

OTNOSNO TAKSITE DO VIENA

Мнение от renata12 »

Zdraveite , bihte li mi kazali kolko e tocno taksata za razglejdane na dokumentite vav Viena za 4-clenno semeistvo. po 390$ na covek (glavnia i pridryjavashtia go) i po 150$ na dete....ili az se barkam
renata12

frenski

Мнение от renata12 »

....
Аватар
coolcoldy
Обратна връзка:

Мнение от coolcoldy »

390CAD за рекюрант принсипаль
по 150CAD за всеки придружаващ член от семейството/деца,съпруг,съпруга,конжуа дьо фе/
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

общо 390+150+150+150=840 Кан.$ като има изискване това да е чистата сума..аз по съвет на наш съфорумец ги засилих с чек и пратих само чистата сума, че и тя ми се видя доста при положение, че децата са ми под 4г и двете
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Eagle
Напуснал форума

Мнение от Eagle »

Milenka написа:общо 390+150+150+150=840 Кан.$ като има изискване това да е чистата сума..аз по съвет на наш съфорумец ги засилих с чек и пратих само чистата сума, че и тя ми се видя доста при положение, че децата са ми под 4г и двете

Като пристигнете о Кебек, за двете си деца, ще взимаш по около 1000$ КАН всеки месец :wink:
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

Eagle написа: за двете си деца, ще взимаш по около 1000$ КАН всеки месец :wink:
да така е, но погледнато от БГ стандартите ми, за преглед на документите на двете ми деца ми дойдоха малко доста..въпрос на възможности, все пак
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Eagle
Напуснал форума

Мнение от Eagle »

Milenka написа:...........
Даже и не съм си помислил да те обвинявам или нещо подобно :) . Написах го това, за да покажа, че си заслужава усилията/това, което правиш/. За хала в БГ.......без коментар :cry:
Заключено