Ами това, че я сравняваш с други хора и че не вярваш на очите си определено говори, че не одобряваш колебанието и. Според мен има право да се колебае. Аз се чувствах по същия начин когато тръгвах.survivor написа:Съгласна съм с това което казваш. Да не би а си решил че съм написала нещо, с което противореча на товаshark6286 написа:Някои хора са по-различни от някои други хора... При равни други условия някой може да е щастлив, друг да се чувства нещастен. Толкова ли е трудно да се проумее това ?!survivor написа:Angie написа:Ей това ме гложди... Странно ми се струва, че на финала не съм обзета от очакване за щастие в Канада, няма ентусиазъм, няма трепет, само тъга..., според мен щастието е пряко свързано с възможността за ежедневното общуване с близки и любими хора и някакво усещане за нормална социална реализация. Ето това ми е достатъчно. Лошото е, че ми трябваха 4 години да го разбера, виж ако бяха ме претупали за 1г., сигурно сега нямаше да се чудя, а да знам тъй като щях да следвам първоначалния си порив... и да съм вече в Ка... Лошо ми се пише като новоимигрант защото за мен този път няма сърце... Всичко това се отнася лично за мен разбира сеJoana написа: Мисля, че имаме различни критерии за успех, постижения, придобивки, щастие...
...мисля, че хората в България, поне тези, които аз съм наблюдавала, ми се виждат по-щастливи. ...
Angie, ne moga da povjarvam na ochite si. Oshte dori ne si zaminala, ne ti se idva, chudesno! Kakvo tolkova gubsih ako se otkazhesh?
Ti shte se ostavish po techenieto i shte napravsih tova, koeto otsega znaesh che ne e dobre za teb, samo da ne se minesh s tezi 4 godini chakaneNjakoi hora pravjat nevazmozhnoto za da promenjat zhivota si taka kakto iskat, a ti...
От това което казваш поне аз оставам с убеждението, че според теб ако има колебания е по-добре да не тръгва и че няма да изгуби много.