Внос в Канада, Мита

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
M1ndless

Внос в Канада, Мита

Мнение от M1ndless »

Искам да попитам някои има ли идея примерно ако внесеш кола от Щатите в Канада колко мито ще трява да се плати за нея да кажем 2002 година Акура и ако струва 10 000$ от какво се определя цената на митото а и дали слагат 8% такса която попринцип се слага каквато и кола да си купиш. Ако знаете или да ми кажете от каде мога да намеря т.е да попитам колко мито ще вземат. Благодаря
pumpy

Мнение от pumpy »

мисля че освен мито трябва колата да е сертифицирана че може да кара в канада, което сие много главоболия и пари, но не съм сигурен, просто идея да провериш и това.
bp_de

Мнение от bp_de »

M1ndless -системата е измислена -не е лесно да е я презака6.
Има 1 лист на кои коли от коя година и така нататка дето могат да се внесат от УСА в Канада.
А от тостанлия свят -пак ваобсте не може6 да внесе6 кола в канада ако не е 15 години стара и ..........
трябвало да са на таблото в километри в 4ас ,там някякви неста на броните има6е -писанията ги 4етох преди 1 година но не вярвам да са се променили нестата -абе ваобсте -направено е да не може да е лесно -ина4е канадските дилари на коли сте умрат от глад
:D
Аватар
edelwais

Мнение от edelwais »

M1ndless,

специално за внос на кола от Щатите мога да ти говоря - дълго и нецензурно. В момента минавам през такава перипетия - ако знаех какво ме чака, сериозно бих се замислил дали си струва. Ето то един линк, ако имаш въпроси за кола, питай.
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

abe сякаш са се свършили колите в Канада, че чак от САщ искате да внасяте :P
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
bp_de

Мнение от bp_de »

sasho71
:D коли колкото иска6 вКанада-ама нали знае6 4е на съседа градината е винаги по хубава от твоита.-мисълта за по евтинко винаги блазни :D :D
А ина4е не знам ваобсте засто ваобсте някои сте се захваста да импортира -то с 1 мин разсъждение и на всеки сте му светне за какво иде ре4:
всяка година в Канада идват 200 000 нови-които имат право да вкарат 1 кола без мито -ако приеме 4е е импорта е лесен- и всеки 2 ри внася-това озна4ава 100 000 колина година на дъмпингова ценана канадския пазар- така 4е обстото ниво на цените сте падне .
4е тва са толкова пари 4е няма накаде
как така канадските дилари сте изпуснаст да вземат тия кинти?
то като погледне 4овек -даже е лимитиран и ограни4ен вноса от УСА с цел протекция на местния пазар-па камо ли от друго място.
бизнеса с коли си е достата4но пе4алив6 и съответно хората занимавасти се с това в канада са се погрижили да не им яде някои от хляба
Заключено