относно самолетните билети
относно самолетните билети
Тъй като още не мога да се ориентирам относно полетите и самолетните билети имам един въпрос: възможно ли е двупосочния билет да е по-евтин от еднопосочния (София-Торонто)?
Re: относно самолетните билети
Ако имаш напредвид под това дали еднопосочният е по-скъп от 50% от двупосочния такъв е напълно вярно.pufa написа:Тъй като още не мога да се ориентирам относно полетите и самолетните билети имам един въпрос: възможно ли е двупосочния билет да е по-евтин от еднопосочния (София-Торонто)?

totev -ми питаи да ди кажа бе Сър
самолет4ето нали лети в 2 те посоки-е ама ако към 1 място отидат 100 40века пак се 4ърнат- 70 - компанията няма да прибере достата4но кинти-та затова кат си купува6 еднопсо4ен се полу4ава по4ти така4е си и пла6та6 и връстането-без зна4ение 4е няма да го ползва6 -тои самолета пак сте си има разходи
и някои требе да ги плати.

самолет4ето нали лети в 2 те посоки-е ама ако към 1 място отидат 100 40века пак се 4ърнат- 70 - компанията няма да прибере достата4но кинти-та затова кат си купува6 еднопсо4ен се полу4ава по4ти така4е си и пла6та6 и връстането-без зна4ение 4е няма да го ползва6 -тои самолета пак сте си има разходи

Сашо, бързата проверка показва близо 100% отгоре на еднопосочния, но съм проверявал само тези компании.
bp_de , знам че това е логиката но май се застраховат на връщане самолета да е абсолютно празен
като практика, доста мой приятели заминаха с еднопосочни с надежда като спестят някои долар тогава да си вземат двупосочни от Канада.Разликите не бяха такива!Мислите ли че има някаква балтия,че билета е с фиксирани дати или че е електронен, макар да не звучи логично...или нещо друго...
bp_de , знам че това е логиката но май се застраховат на връщане самолета да е абсолютно празен

като практика, доста мой приятели заминаха с еднопосочни с надежда като спестят някои долар тогава да си вземат двупосочни от Канада.Разликите не бяха такива!Мислите ли че има някаква балтия,че билета е с фиксирани дати или че е електронен, макар да не звучи логично...или нещо друго...
...мразя мастика без айрян...
ами когато идвах насам, в София, не се сещам коя агенция, подробно ми обясниха за тез проценти. Иначе верно онлайн ако искаш да купиш еднопосочния излиза по-скъпtotev написа:Сашо, бързата проверка показва близо 100% отгоре на еднопосочния, но съм проверявал само тези компании.
...
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
въздушният транспорт се подчинява на малко по различни сметки .
цената се определя например и от пазара на тръгване , и датата на тръгване , фиксирани дати или отворен билет за връщане има малка разлика , винаги е добре да се купува двупосочен билет дори да нямате намерение да го ползвате .
по същата причина има агенти които предлагат да се купи билет софия-монреал-софия , а да се позлва само монреал-софия , което в повечето случаи води до проблеми , ако авиокомпанията прави проверка преди полета на всички закупени билети .
билетът трябва да се ползва в последователността , в която е издаден , в противен случай се анулира .
цената се определя например и от пазара на тръгване , и датата на тръгване , фиксирани дати или отворен билет за връщане има малка разлика , винаги е добре да се купува двупосочен билет дори да нямате намерение да го ползвате .
по същата причина има агенти които предлагат да се купи билет софия-монреал-софия , а да се позлва само монреал-софия , което в повечето случаи води до проблеми , ако авиокомпанията прави проверка преди полета на всички закупени билети .
билетът трябва да се ползва в последователността , в която е издаден , в противен случай се анулира .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .