Banditi pred bankite v BG

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Banki

Мнение от hullboy »

Zdraveite

Kam goljama mechka

Toi i sefa na bankata mi v Canada koito mi e dal ne 10 $ a da ne kazvam kakva suma da rabotja s neja tsakase s ezik kato doide v ofisa i ne vjarvase na ochite si. Taka che zapovjadai.

Ne mi se tarsi v internet ot vestnitsite v BG prestaplenja pred bankomat.
Siguren sam che ste ti namerja.
No intsident pred bankomat pak ste stane garantiram ti . Prosto imai tarpenie.

Dokolkoto si spomnjam ne me chetese zastoto pisa na latinitsa. Moze da prodalzavas da ne me chetes..
Aman ot krititsi koito ne me poznavat, ne sa me vizdali, daze ne mi chetat postingite no inache vsichko znajat nai veche za bura, banki, i upravlenie na chuzdi finanosvi sredstva.

Hullboy
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Kam Hillboy....Prestani da se pravish na idiot....ili si takav a?Tarikatite gi e imalo vinagi pred vsiaka banka......Da ti dam primer Vasko 'Vargala" predo 16 god pred Magura...ama sega e goliam Biznesmen.....Ta taka .Ne iskam da pisha loshi raboti za nikoj....za teb!Gledaj si rabotata tam vav biuroto ine pishi detski prikazki za deca pod 7 god. Ostani si sas zdravi i nedej da mi otgovariash molia te.Niama smisal....naslushal sam se dostatachno........ :oops: :oops: :oops:
kakвото потърсило,такова намерило
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Чета и не мога да повярвам на очите си....
всяко второ изказване в тема на Хълбой е пълно със злоба и негативизъм.....
Хора спрете се
Вместо да си изливате завистта тук вземете я впрегнете в нещо положително
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Banki

Мнение от hullboy »

Zdraveite

Edinstvenoto koeto pokazah i to sas statia ot vestnik Standart e che pred bankite ima banditi.
Dori Potrebitel go kazva
Tarikatite gi e imalo vinagi pred vsiaka banka
Ne vizdam kakvo obsto s temata ima tova
Da ti dam primer Vasko 'Vargala" predo 16 god pred Magura...ama sega e goliam Biznesmen.
Sega stanah i idiot bez da sam vlizal v kakavto i da e spor s potrebitel.

Hullboy
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Tva ima mnogo obshto sas tvoja biznes.......ama nejse.Nali si umno momche pomisli malko! :D
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Iliana az ne mrazia nito teb nito hillboy,molia vi prosto ne smiatajte che horata okolo vas...pak i drugite ne chetet vestnici ...ili niamat informacia.Izlishno e da poblikuvame vav tozi sajt takiva informacii.Vseki si ima ochi i ushi....Ne razlajvajte izlishno kucheta!!!Badete po otgovorni.Az na BG vestnici viarvam kolkoto na kucheto si kogato e gladno......0%Ostanete sas zdrave i vi zhelaja dobar den! :D :D :D
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Tva ima mnogo obshto sas tvoja biznes.......ama nejse.Nali si umno momche pomisli malko!
И аз не виждам нищо общо
А ти май не можеш да направиш разлика между действителността и сценичното поведение на един актьор

Освен това не мога да разбера защо като се каже чейндж всички решават че става дума за някаква далавера, измама и нещо незаконно.
Ами тогава и банките са далавераджии???? Всеки форекс трейдър е магураджия?
Айде стига с тоя манталитет
Защо предпочитат Квебек?
Kоя е Aлберта?
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Abe Iliana ne ti govoria za povedenieto mu na scenata....Toj si beshe chenchadzhia izmamnik......Poznavam go lichno.....Ne me otvariaj molia te,zashtoto sam kato kufar na mintica.Saveti ne shta pari mi daj!Ta za izmamnicite...vinagi gie imalo....Dori i samite sobstvenici! :D
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Tuj za mantaliteta go govori i pishi na drug draga moja......Ne mi se chetat gluposti....kompleksarski mnenia.....Na nedokazali sebe chovecheta. :D
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Tuj za mantaliteta go govori i pishi na drug draga moja......Ne mi se chetat gluposti....kompleksarski mnenia.....Na nedokazali sebe chovecheta.
Не съм ти драга
Не си спомням кога се запознахме, кога се опознахме, кога разбра аз дали съм се доказала или не и какви са ми комплексите
Защо предпочитат Квебек?
Kоя е Aлберта?
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

Хълбой мен повече ме претисняват бандитите вътре в банките в БГ а не отпред :D
joro

Мнение от joro »

Абе тия вестници все намират някоя случка да напишат. Утре ще има статия за това, как на Иванчо от детската градина някой му откраднал сладоледа- егати престъпността се вихри в България.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Banki

Мнение от hullboy »

Zdraveite

Naprotiv organizranta prestapnost e na takova nivo che zaradi neja ne ni iskat v E.U.

Hullboy
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Някой изобщо прочете ли внимателно цялата статия?
Цялата тази случка няма как да стане ако няма замесен служител на банката. Иначе откъде крадците ще знаят че в жената има 5 бона, които същия ден са изтеглени от банката?
Не вярвам те просто да спират жените по улиците и ако случайно някоя има пари да я оберат
Защо предпочитат Квебек?
Kоя е Aлберта?
Godis

Мнение от Godis »

Ilianche,
v BG nechtata sa kofti otkadeto i da gi poglednech, zatova sme tuk nali.
Podobna sluchka - maika mi otiva da vkara pari v bankata. Na izlizane ia dogonva niakakav chemet, i to baia daleche vece ot bankata. I i kazva nechto ot sorta - Gospoja, napravihme grechka pri prevoda na parite vi, tui-onui, triabva da se vurnete v bankata chtoto sme vi dali pari ot ne kudeto triabva. Ili nechto v toia duh. Da ama maika mi se usetila - chtoto onzi i govoril za teglene na pari a maika mi e vnasiala.
I mu kazala v obchti linii da si gleda rabotata.
Onia se vrutnal i si trugnal, no maika mi nali e bezstrachna, vzela che go prosledila - i gi vidiala 2-3- kibici do vhoda na bankata sediat i debnat koi vliza koi izliza.
Otiva maika mi v bankata, i kazva na security-to - taka i taka, vunka stava edi-kakvo-si.
Onia prosto povdignal ramene i kazal - gospoja, nichto ne mojem da napravim (demek ne bili opulnomochteni), ne moje da se obadim na policiata (?) chtoto policiata nichto ne moje da im napravi (???)

Ta takiva nechta se sluchvat v BG - dali chte si na bankomat ili na kasata v bankata labavo nema i vse moje da te drunnat i da ti vzemat parite.

Hele pone nie imahme vazmojnost da se mahnem ot tazi gadost...
Заключено