Как да разберем кой е главния кадидат според тях?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
zori

Как да разберем кой е главния кадидат според тях?

Мнение от zori »

Здравейте хора,
съжалявам за предишното ми объркване,така става когато съм много развълнувана.
Как според вас да разберем кой от нас двамата е главния кандидат?
На 13.08.2002г. отвориха файла с документите на съпруга ми,той е с диплома за средно специялно от ветеринарния техникум в Ст.Загора
(специяност ветеринарен фелшър).Аз съм с висше икономическо образование от Аграрния университет в Пловдив със специялност аграрна икономика.Ние смятаме,че тъй като неговите документи са първи значи той е главния кандидат,но аз пък съм с по-високо образование и 2г.стаж от майчинството и 1г. в Германос.Той е работил 2г.в Холандия,но нали се сещате,че е бил нелегален!А сега е в една стоителна фирма в София от 8 месеца.В софия си живеем,з/то и двамата работим тук!
Тук настъпва объркването аз мисля,че трябва аз да се явя на ИЕЛТС-а ,з/то имам повече стаж и по-високо образование!
Но нали пък той е човекът,на когото първи му отвориха файлът.
2003-та година след като се роди дъщеричката ни пуснахме и моите и нейните документи.Дали сега няма да смятат от 2003-та,а не от 2002-ра 4години за срока?
jess

Мнение от jess »

не ми е ясно много-как сте пуснали док.БЕЗ да знаете кои е водещия, кои dependant кандидат-звучи безмислено.
bp_de

Мнение от bp_de »

Когато сте подавали док- има 1 документ- аликация за преманет ресидени --номер едикои си -и там някои от вас е попълнил кои е главния апликант и кои е придружител.
е те това определя кои е главния апликат .
и ваобсте zori- от поста ти проли4ава доста незапознатост с нестата- не се обиждаи -просто съвета ми е да отвори6 док и 4ети в твоя полза е.
Например- стаж от маи4инство не се признава, като и този на съпруга ти дето е бил нелегален в Холандия.
Заключено