prehvarliane na delo

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
katia

prehvarliane na delo

Мнение от katia »

Zivvem v Israel i po4nahme procesa ottuk prez 2003. Naskoro polu4ihme "Certificat de selection du Quebec". No tuk neshtata varviat mnogo bavno. Chudim se dali ot tuk natatak da ne prehvarlim deloto v BG, toest da podadem documenti za viza v Bukuresht, i dali prehvarlianeto na deloto ot Pariz vav Viena niama da vzeme prkaleno mnogo vreme.
Dali, niakoi e 4uval za podobni prehvarliania?
Blagodaria predvaritelno.
bp_de

Мнение от bp_de »

слу4аи на прехварляния на дела има- поне аз съм 4ел за такива в разни форуми-то4но от израел в букоре6т не знам - но оба4е и обстото е 4е от това нисто не се е ускорило а дори се е забавило.
но потърси из иммигрантските форуми сте про4ете6 сама.
katia

Мнение от katia »

Blagodaria na bp_de za barzia otgovor. Vse oshte tarsia, no mai shte se otkazem ot prhvarlianeto i shte 4akame... Uspeh na vas
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

сори, че отговора ми е малко в стил, тоя ми каза, а на него му казал някой друг, НО като гледам никой не е дал друго мнение, та
-преди със сигурност беше възможно прехвърляне на файлове, и обикновено нещата само се забавяха допълнително,
-наскоро обаче, когато се интересувах от същия въпрос за себе си, разбрах от хора тук в форума, че тази практика е прекратена изцяло, НЕ е възможно прехвърляне на файл, а ако на някой му се наложи, просто трябва да започне процедурата от начало в другото консулство. Колко е вярно, аз самата не знам...
third generation immigrant :)
katia

Мнение от katia »

Blagodaria i na Mirkaa.
Iavno shte iz4akame 16-te mesetsa. "Bavno, no sigurno". Uspehi
Аватар
rafta

Мнение от rafta »

Zdravei Katja. Nie podadohme dokumenti prez 2000 god. v Kairo, prez 2001 otidohme v South Africa i gi prehvarlihme tam v Pretoria. Poneje imahme advokat go pitahme tova ste ni zabavi li, toi ni kaza ot 3-6 meseza i nie gi prehvarlihme. Posle obache se okaza che sme se naredili otnovo na opashkata i taka izgubihme 1 god. Vjarno veche sme v Canada, no chak sega prez 2006. Taka che saveta mi e ne si mestete dokumentite. Na nas ni mina prez glavata veche. Vse pak reshenieto e vashe.
Заключено