Пощенска кутия в Централна поща-София
Пощенска кутия в Централна поща-София
Като повечето от вас , и аз мисля да си наема пощенска кутия за пoлучаване на кореспонденцията от Виена/Букурещ.
При наемане на такава пощенска кутия, как изписвате (на френски) адреса за кореспонденция във първиде документи (DCS)?
Някой от вас да е имал проблеми с пощата си?
При наемане на такава пощенска кутия, как изписвате (на френски) адреса за кореспонденция във първиде документи (DCS)?
Някой от вас да е имал проблеми с пощата си?
ами преди бяха по 1,7 на месец, ама сега не знам. проблемът е че в БС искат да си фирма,
и трябва да ползваш някоя квартална клонка, за да стане работата.
и трябва да ползваш някоя квартална клонка, за да стане работата.
Последно промяна от nikito на Чет Май 18, 2006 6:57 am, променено общо 1 път.
И в София е 30 лв. годишна такса. Не е нужно да си фирма за да вземеш кутия. Пуска се молба до управителя на Централна поща-София с искане да ти предоставят пощенска кутия за получаване на лична кореспонденция и май веднага ти я дават.
Кажете нещо по моето питане за изписване на името ми в адреса за кореспонденция!!!!
Кажете нещо по моето питане за изписване на името ми в адреса за кореспонденция!!!!
Welder,
при всички положения не вреди да дадеш максимално подробни координати. Аз също си пиша името, въпреки, че пощенската кутия е достатъчна. От Букурещ ми пратиха писмо с адрес на подателя:
!!!CANADIAN EMBASSY!!! = name
36 NICOLAE IORGA ST.
P.O. BOX 117
POST OFFICE NO 22 /при нас това е кодът на пощенската станция/
BUCHAREST ROMANIA
при всички положения не вреди да дадеш максимално подробни координати. Аз също си пиша името, въпреки, че пощенската кутия е достатъчна. От Букурещ ми пратиха писмо с адрес на подателя:
!!!CANADIAN EMBASSY!!! = name
36 NICOLAE IORGA ST.
P.O. BOX 117
POST OFFICE NO 22 /при нас това е кодът на пощенската станция/
BUCHAREST ROMANIA
е точно като си пишеш името доказваш че е лична поща иначе на мен са ми отказвали доставка ако не пише нищо на плика и са ме викали за сверка и да ми обясняват да ми пишат името, хората които ми пращат поща......Welder написа:И в София е 30 лв. годишна такса. Не е нужно да си фирма за да вземеш кутия. Пуска се молба до управителя на Централна поща-София с искане да ти предоставят пощенска кутия за получаване на лична кореспонденция и май веднага ти я дават.
и освен това с BP си върви и то честно казано е много ясно
Ivan Petkanov
B.P. 333
Sofia 1000
не ви ли в правило впечатление, че в БГ пощите ползват френски като чужд език ?
Ex: par avoin, а не by air mail
recommandé, а не registered mail
и т.н