Никога, ама никога движещата сила на пазара не е била общия интерес, хеле пък клиентите на банката да мислят за нейния

Пример - банковите кризи по света - като чуеш че народа тегли всичко от твоята банка, ти чакаш да се закрепи с твоите пари или се редиш на опашката за да теглиш?
Ако не го знаеш - консултирай се с другаря Фидел Кастро или любимия ръководител Ким Чер Ин.
Аз си стискам 100-те кинта и търся някого да ми ги прехвърли по-евтино.
ИНГ предлагат оферта (банкиране на дребно му викат на български), изгодна за такива паразити като мен и аз се възползвам.
Всъщност те целят други клиенти, но мен не ме интересува, просто ми изнася тяхната оферта.
Ако на тях не им излиза сметката - променят условията или фалират.
Аз си пращам 100-те долара и запазвам едно приятно чувство, което ще ме заведе пак там като станат доларите 100 бона.
Money Gram и тям подобните юниъни от уестърните за мен са само в краен, в смисъл на спешен случай. Повтарям - ЗА МЕН.
Но аз не казвам, че са гадини, дребни душици и т.н. - светът е широк, Канада още повече, не си пречим.
Спри се малко, вярно че е цирк като ръсиш из форума за пицарии и бандюги на пусия пред банкоматите в БГ, ама вече зацикляш

П.С. преди мен вече Godis каза - объркани понятия, чети ги пак пущините.
Карай, нали сме ти фенове

П.П.С. 3-те кинта няма да ги спестя, ама по ми харесва биричка да пийна с тях, отколкото да ги дам на Западния Съюз