Zdraveite na vsi4ki!
Za purvi put pi6a vav foruma. Lekar sam i nqmam mnogo svobodno vreme za polzvane na neta. Tursq informaciq za legalna rabota za lekari v anglogovorq6tata 4ast na Kanada. Moje li nqkoi da pomogne? Znaete li stabilna firma 4rez koqto da se zamine?
vapros
то4но с лекарската професия е доста трудно в Канада- не съм спец в тая област но има 1 бутон4е '' търсене'' и потърси тук из форума-сте нау4и6 доста. отделно се сетам за 2 ма твои колеги(1 я маи осте не е завар6ил ама пак го броим за доктор)-дето пи6ат тука в форума те сте ти изяснят картинката пове4е.
Но обсто взето -се вклу4ва6 в филма -Мисията невазможна-4аст 4
Но обсто взето -се вклу4ва6 в филма -Мисията невазможна-4аст 4
Последно промяна от bp_de на Вто Май 16, 2006 7:18 am, променено общо 1 път.
Ако иска6 да работи6 като лекар в Канада триабва да си Ландинг Иммигрант и да си издаржал 2 изпита, да си карал 2 години резедентура и 4ак тогава.Ако не триабва да иммигрира6 в Южна Африка там да си даржал изпит и резедентура и тогава те взимат с Работна виза по договорза 2 години.Ако иска6 да остана6 пак триабва да даржи6 изпит ,но ти признават резидентурата.Доста е сложно но не невазможно.
Павлов,
тук сме два вида-едни завършили в БГ и пробващи приравнявка, други/кат мен/ , завършили друго в БГ и тук учещи с начале. Каакво да ти кажа - и в двата случая е дранье голямо...
ако си мераклия и мноого мноого нахъсан, вземи първо ленд и после бегай към Алберта
тук сме два вида-едни завършили в БГ и пробващи приравнявка, други/кат мен/ , завършили друго в БГ и тук учещи с начале. Каакво да ти кажа - и в двата случая е дранье голямо...

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
-
- Обратна връзка:
В Британска Колумбиа има 3-ма практикуващи бьлгари като лекари.
Двама са през Южна Африка ( били са лекари там, и са се преместили тук) и един минал през местните изпити и резидентури. Има и доста които учат и си вземат изпитите с надеждата после да си намерят резидентура (тук това е по-големия проблем). Ако си млад (може и по душа) ентусиазиран и упорит не е невьзможно да станеш лекар тук,
но трябва да ти е ясно че, минимум 3 години ще ти е доста трудно.
Обикновено 4-5.
Двама са през Южна Африка ( били са лекари там, и са се преместили тук) и един минал през местните изпити и резидентури. Има и доста които учат и си вземат изпитите с надеждата после да си намерят резидентура (тук това е по-големия проблем). Ако си млад (може и по душа) ентусиазиран и упорит не е невьзможно да станеш лекар тук,
но трябва да ти е ясно че, минимум 3 години ще ти е доста трудно.
Обикновено 4-5.