Ne znam kak sa go pravili tva ama neshto ne mi se vryzva...
( 31 ) CHINA MAINLAND 19
( 26 ) ESTONIA 20
( 47 ) COLOMBIA 40
(no data) BULGARIA 47
( 48 ) TURKEY 51
( 51 ) BRAZIL 52
( 56 ) MEXICO 53
( 54 ) RUSSIA 54
( 58 ) ARGENTINA 55
( 53 ) ITALY 56
aide shte me izviniavat ama po kakvo Colombia e pred Argentina? Osven po trafik i proizvodstvo na narkotici ne znam po kakvo drugo moje da e more competitive on world stage. A dali malko ne sa se poizsili za estoncite? I kakvo izkarvat che BG e po-competitive ot Russia i ot Italy? Aide molia vi se...verno che ruskata mafia vladee i BG symestno s turchuliata i naistina v BG ot turcia se vnasiat vodeshtite italianski modni marki, ama chak pyk da izkarat BG pred Russia i Italy po competitiveness...
neshto mai avtorite sa bili na po niakolko vodki kato sa systaviali klasaciata...ili az ne moga da shvana po kakvo e...ne vyrvi da e po korumpiranost shtoto BG shteshe da e N1, ne vyrvi i da e po bezzakonie shtoto pak shtiahme da sme v Top3...a ikonomikata deto se bazira na prane na pari i trafik na vsevyzmojni zabraneni stoki da e po-stybilna i moshtna ot tazi na Russia koiato dyrji v rycete si energiinia pazar na EU...
"The whole secret of life is to be interested in one thing profoundly and in a thousand things well." Horace Walpole
joro написа:
Защо във всички класации USA все на първо място? Сигурно, защото те ги правят всичките тия класации
Klasatsiata e pravena ot Shveitsartsi i stava vapros za konkurentnosposobnost na ikonomikata a ne za jiznen standart. Kazano s prosti dumi ikonomikite v po-parvite pozitsii imat po-golemi shansove da progresirat ( razbirai da osashtestviavat ikonomicheski rastej ) v blizko badeshte, dalechnoto badeshte vinagi e smatno...
тея класации са загуба на време и голяма тъпня
правят се защото да речем ейч ар отдела на някоя компания трябва да предаде отчет на шефовете си че искат да преместят клона от еди къде си до еди къде си
търсят класация в която местото а е по ниско от местото б и отчитат дейност...
глупости на търкалета
единственното правилно нещо на тази класация е че щатите са номер едно
щатите са номер едно по всичко
там са най силните компании, най богатите хора, и мечтите на света...като изключим тъпите хипита които не могат да възприемат колко са лъки да живеят там.
миналата седмица говорих с един колега от там и той като ревнал как буш им бил развалил страната и как искал да го импичват и как според някаква си класация буш бил най лошия президент в историята...
не вярвайте на класации
аз в щатите си живеех по добре отколкото в канада , въпреки че според класацията би трябвало в канада да ми е по добре.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
KolioBalkanski написа:не вярвайте на класации
аз в щатите си живеех по добре отколкото в канада , въпреки че според класацията би трябвало в канада да ми е по добре.
Tova pak kade go vidia che triabva da ti e po-dobre v Canada? Klasatsiata vaobshte ne obsajda vaprosa kade e dobre a kade ne.
Prav si che ako ne razbirash kak da interpretirash dannite, po-dobre vaobshte ne se interesuvai ot tiah. I tova se otnasia ne samo do klasatsiite.
аз говорех за други класации Влади.
Според класациите, мис швеция една година беше черна мадама. много трудно се прави класация на субективни данни или дори на обективни но трудно измерими данни. аз по вярвам на класации от сорта на " коя страна е най голяма по площ", коя страна има най много танкове, итн
хонк конг сигурно е много по компетитив ама нали повечето им компетитори се преместиха в канада и почнаха дори законите да променят та и ние облажихме нещо.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.