Таксата "Landing Fee" е намалена

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Svetlio71

Таксата "Landing Fee" е намалена

Мнение от Svetlio71 »

Малко инфо: вчера канадския министър-председател се похвали, че намалението на Landing Fee е влязло в сила: от $985 на $490, така че внимавайте какви пари ви искат за таксите...

.... и айде на Канадатааааа!!
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Новината си я бива! :)Дано и другите такси да намалят...Честито на печелившите! :beer: :beer: :beer:
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Някой може ли да ме светне какво представлява точно Landing Fee и кога се плаща.... и има ли почва при процедурата за Quebec?
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Така като гледам тази Landing fee ми намирисва на Right of permanent residence fee - прави ли съм, или греша?
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Прав си, Jeeves. Темата бе многократно оповестявана и обсъждана, но нали на различните езици звучи различно, та затова може би ще я виждаме като нова тема и занапред. :) Но...няма лошо, както вече казах в една друга подобна тема. Новината е важна и по този начин ще стигне до ушите (очите) на максимален брой потребители.
Дано само по някое време да не настъпи тотална обърквация и хората да се питат дали става дума за едно и също нещо.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Заключено