shark6286 написа:
4. Не си носете ските от БГ ако сте скиори. Продайте ги и в Канада си купете други.
Ако се сетя още нещо ще пиша.

Мечка, аз съм сериозен. Ските са си допълнителен багаж и понеже са дълги май ги таксуват вместо единия куфар. Говорих със ски инструктор тук и ми каза за българи които си донесли ските от БГ. Ски - средна работа. За по 1500 лева. Такива ски тук струват 700 - 800 CAD. Не знам конкретната марка, но човека няма причина да ме лъже. Аз си купих чисто нови ски, обувки, яке, панталон, щеки, ръкавици за под 600 CAD. Говоря за Калгари.goliama mechka написа:shark6286 написа:
4. Не си носете ските от БГ ако сте скиори. Продайте ги и в Канада си купете други.
Ако се сетя още нещо ще пиша.![]()
![]()
![]()
![]()
И аз съм сериозен,не зярвам някой да е нарамил ските и да е тръгнал за Канада,но тя лудостта по хората ходи,щом казваш,сигурно има такива случаи. В списъка на Герчев и някой си такива абсурдни неща видях като препоръка за вземане от БГ,е след това вече нищо не ме учудва.shark6286 написа:Мечка, аз съм сериозен. Ските са си допълнителен багаж и понеже са дълги май ги таксуват вместо единия куфар. Говорих със ски инструктор тук и ми каза за българи които си донесли ските от БГ. Ски - средна работа. За по 1500 лева. Такива ски тук струват 700 - 800 CAD. Не знам конкретната марка, но човека няма причина да ме лъже. Аз си купих чисто нови ски, обувки, яке, панталон, щеки, ръкавици за под 600 CAD. Говоря за Калгари.goliama mechka написа:shark6286 написа:
Ако се сетя още нещо ще пиша.![]()
![]()
![]()
![]()
Саше, може в другите краища на Канада имиграцията да е свързана с гризкане на дръвца, но специално да живееш във Ванкувър и да не караш ски зимата си е престъпление. Първата ми зима тук премина в такова шеметно каране на ски, каквото изобщо не съм си го представял и в най-смелите си мечти. Шарк е прав - ски екипите тук са в пъти по-изгодни, да не говорим за неясния произход на повечето ски по родните магазини.sasho71 написа:mechka,
абе той човека си мисли че идва на курорт, а не на имиграция
Да бе,прав си,че който е тръгнал за странтство,не е тръгнал да мре,ама си мисля,че при всичкия този багаж,дето има да се пренася през океана,ските ще са ми последното нещо,дето ще се сетя. Пък и като тръгвах за насам не си мислех,че на първия месец ще отида на ски,та да ги сложа в багажаMrGeek написа:Саше, може в другите краища на Канада имиграцията да е свързана с гризкане на дръвца, но специално да живееш във Ванкувър и да не караш ски зимата си е престъпление:sasho71 написа:mechka,
абе той човека си мисли че идва на курорт, а не на имиграция
Мечка, нали и аз това казах - трябва да си луд за да си мъкнеш ските от България.goliama mechka написа:Да бе,прав си,че който е тръгнал за странтство,не е тръгнал да мре,ама си мисля,че при всичкия този багаж,дето има да се пренася през океана,ските ще са ми последното нещо,дето ще се сетя. Пък и като тръгвах за насам не си мислех,че на първия месец ще отида на ски,та да ги сложа в багажаТолкова много по-ценни неща има,който си струва да си вземеш от БГ-то,за ските,как да ти кажа - нямам думи,много тъпа идея,ако ще и 1000 пъти да са по-скъпи тук,като му дойде времето да карам ски,ще имам пари да си ги купя.Това е мойта камбанария