Don't miss Red Hot Chili Peppers
Don't miss Red Hot Chili Peppers
Red Hot Chili Peppers and the Mars Volta
Centre Bell Centre
Montreal, QC
Thu, 09/28/06
On Sale Sat, 05/13/06
Centre Bell Centre
Montreal, QC
Thu, 09/28/06
On Sale Sat, 05/13/06
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: Don't miss Red Hot Chili Peppers
Искаш да кажеш всъшност Sep 14, 2006, GM Place, Ван ? Там сме да..IRA написа:Red Hot Chili Peppers and the Mars Volta
Centre Bell Centre
Montreal, QC
Thu, 09/28/06
On Sale Sat, 05/13/06
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
по са супер на умряло...което без малко щеше да се случи на тоя педал антъни като забиваше мадамата ми едно време...тъп коч - се едно не му се свалят по стотина след концерт ми той тръгнал да налита на чуждо.ssttoo написа:Ред Хот са супер на живо! Аз ги видях при миналото им турне, май преди две години и бях на земята, ground level, страшно беше!
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
KolioBalkanski написа:по са супер на умряло...което без малко щеше да се случи на тоя педал антъни като забиваше мадамата ми едно време...тъп коч - се едно не му се свалят по стотина след концерт ми той тръгнал да налита на чуждо.ssttoo написа:Ред Хот са супер на живо! Аз ги видях при миналото им турне, май преди две години и бях на земята, ground level, страшно беше!
Boj po kan4eto Kole!:) Dukat myrda!
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
аз му казах че а пипне там, а дентиста му влиза в по висок такс бракет ...и следователно се разведох 'щот мадамата не искала да се чуства като собственност и 'щот съм се бил държал много балкански...и аз не му мислих много ми се регистрирах тук като кольо балкански за всеки случай - като се запозная с следващата да няма недоразумения 

Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Sold Out, на печелившите честито.

Последно промяна от Kiwi на Нед Май 14, 2006 12:23 am, променено общо 1 път.