-:)
Drasti.
Mnogo mi e my4no da kaja tova koeto kazvam tuk no za syjalenie e taka.
Severno amerikanskiq kontinent e napraven ot tri grupi hora, prostitutki, prestypnici & hora s ambiciq, qko rabote6ti i opravni.
Ta iskam da kaja 4e sled pove4e ot 15 godi6en jivot v Montreal, Canada se ubedih 4e e izkliu4itelno trudno da se jivee normalno bez da se lyje ( ne 4e syvetvam nqkoi da lyje ).
Imam 4uvstvoto 4e se cenqt opravnite ( ako pod opravni se razbira tiq deto lyjat ).
Logikata vse o6te mi ubqgva no tova koeto kazvam e taka.
Moje bi idva ot amerikanskite filmi koito sa na moda i v koito mnogo 4esto ima kvi li ne kombinacii pridrujeni s lyji ili polu lyji samo & samo da se spe4elqt pari, kariera, doverieto na nqkoi i t.n.
+ tova Canada e jenska dyrjava a jenite 4esto byrkat ( ne znaq & ne iskam da obsyjdam dali e naro4no, s kva cel e ako e naro4no i t.n. ) & 4esto se slu4va da se prosti na 4ovek kato sbyrka za razlika ot BG kadeto samo te 4akat ne6to da pregre6i6 za da ti reznat glavata.
Otnosno u4eneto na 4ujdi ezici znam 4e za nqkoi hora e mnogo trudno, az govorq pet ezika & nai-lesno se u4i kato se slu6a radio ili gleda televiziq - film na syotvetniq ezik.
Ako ima ne6to drugo s koeto bih mogyl da pomogna zapovqdaite.