трудовата книжка достатъчна ли е?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
darin

трудовата книжка достатъчна ли е?

Мнение от darin »

От няколко години се каня да подам документи, но все нещо ме спираше... вече нищо не ме спира и искам да попитам: трудовата книжка достатъчен документ ли е, който да установява трудовия ти стаж или трябва все пак да се превеждат и т.н. всички трудови договори?
Аватар
Stef

Мнение от Stef »

Az izpratih samo trudova knijka i trudova i dlajnostna harakteristiki ot segashniya mi rabotodatel. Ot Bukoresht ne kazaha nishto takache mislya che varshi rabota.
uspeh
darin

Мнение от darin »

преди колко време си изпратил документите?
Jeny

Мнение от Jeny »

A ako si izpratia trydovata knijka, posle shte mi ia vyrnat li? Na mene tia opredeleno shte mi triabva i sled kato me odobriat ili ne...
Аватар
Stef

Мнение от Stef »

Izvinyavam se za nedorazumenieto, greshkata e moya az izpratih kopiya ot knijkata i prevod ne sam prashtal originala
Jeny

Мнение от Jeny »

A prevodite na documentite, triabva li da sa legalizirani ili ne?
Аватар
VanBC
Модератор

Re: трудовата книжка достатъчна ли е?

Мнение от VanBC »

darin написа:От няколко години се каня да подам документи, но все нещо ме спираше... вече нищо не ме спира и искам да попитам: трудовата книжка достатъчен документ ли е, който да установява трудовия ти стаж или трябва все пак да се превеждат и т.н. всички трудови договори?
Принципа е, че колкото повече неща пратиш - толкова по-добре! По-добре да изпратиш нещо което не е било необходимо, отколкото обратното.
:beer: :beer:
Заключено