Ако някой знае къде в Монреал има бюро на КЛМ, моля да ми даде координати, спешно ми е...
Мерси
Къде в Монреал може да се намери бюро на КЛМ?
a
А също така искам да попитам дали някой знае как стои въпроса с презаверяване на двупосочен билет София-Монреал (купен в София).
Под презаверяване имам предвид смяна на датата за връщане от Монреал за София. Изобщо възможно ли е?
Под презаверяване имам предвид смяна на датата за връщане от Монреал за София. Изобщо възможно ли е?
KLM
В Монреал няма бюро на KLM. На времето, от бюрото на KLM в София ми бяха дали телефонен номер, чрез който мога да се свържа с представителство на авиокомпанията там. За съжаление, не помня този номер. Наложи ми се да го използвам във връзка с промяна на дата за връщане в София. Промяна на датата е възможна, но обикновено се плаща допълнително за тази услуга. Освен това, дадения ми тел. номер се оказа, че изобщо не е в Монреал. Така и не разбрах къде е всъщност. Служителят, с който разговарях възприемаше само английски.
номера най вероятно е на NOrthwest , които правят тикетинга на КЛМ , Имат отворено буро ( извинете но нямам някои букви ) на летище Дорвал , само по време на полета на КЛМ , тоест около 14 отварят и затварят около 18 ако не се лъжа .
първо звъннете по телефона и си променете датата на тръгване , после самото презаверяване можете да направите и в деня на тръгване , ако имате хартиен билет ще ви сложат един стикер с правилната дата , важното е като звъннете по телефона да има места за датата , на която искате да летите .
и разбира се , билета ви да е издаден по тарифа , която позволява промени .
ако става дума за медицински случай , можете да минете и без такса за презаверка , ако КЛМ потвърдят , че ще приемат бележка от лекаря , че ви се е наложило да смените датата .
най добре ми прати едно лично съобщение с детайлите , аз ще питам на место
първо звъннете по телефона и си променете датата на тръгване , после самото презаверяване можете да направите и в деня на тръгване , ако имате хартиен билет ще ви сложат един стикер с правилната дата , важното е като звъннете по телефона да има места за датата , на която искате да летите .
и разбира се , билета ви да е издаден по тарифа , която позволява промени .
ако става дума за медицински случай , можете да минете и без такса за презаверка , ако КЛМ потвърдят , че ще приемат бележка от лекаря , че ви се е наложило да смените датата .
най добре ми прати едно лично съобщение с детайлите , аз ще питам на место

"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
Buro na KLM

Drasti.
Mislq 4e 6te trqbva da se obyrnete kym Buro na Air Canada 6toto & dvete kompanii sa 4lenki na Star Alliance.