Иска се само фотокопие на страницата с данните ти от м/ународния паспорт , за копие от личните карти не се пише никъде като изискване , но много хора пращат. В листа с указанията си пише кои документи да са нотариално заверени и копието от паспорта не е между тях.
Aз вчера заверявах документи но за Виена и на копието на личната карта и меж.паспорт нотариуса ми каза че трябвало сам да си напиша "Верно с оригинала" и да се подпиша не можело тои да ги завери !
kurta, относно паспортите - нищо не се пише, нито се заверява. Правиш едно просто копие на ксерокс и си готов. Праща се само това ксерокопие на страницата със снимката на международния паспорт. Изискване за личните карти за Виена, доколкото знам няма, а и ние лично не сме пращали. Някои хора пращат - тяхна си работа. Важното е, че тези ID документи се снимат и пращат без нищо друго да се прави или пише или т.н.
Успех
Jeeves написа:kurta, относно паспортите - нищо не се пише, нито се заверява. Правиш едно просто копие на ксерокс и си готов. Праща се само това ксерокопие на страницата със снимката на международния паспорт. Изискване за личните карти за Виена, доколкото знам няма, а и ние лично не сме пращали. Някои хора пращат - тяхна си работа. Важното е, че тези ID документи се снимат и пращат без нищо друго да се прави или пише или т.н.
Успех