Какви националности срещате най-често?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Maverick

Какви националности срещате най-често?

Мнение от Maverick »

Какви националности срещате най-често в квартала ви,на работата?
Какви впечатления имате от тях?

Темата е дъвкана и преди,но трябваше да променя другата,че я пуснах 2 пъти по грешка.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: Какви националности срещате най-често?

Мнение от KolioBalkanski »

Maverick написа:Какви националности срещате най-често в квартала ви,на работата?

Темата е дъвкана и преди,но трябваше да променя другата,че я пуснах 2 пъти по грешка.
kvartala mi e bil shotlandski sled tva filipinski i ot skoro mu vikat Little Bangladesh
palno e s indiici, pakistanci, bangladeshci smeseni s kitaici i tuk tame niakoi star bial pensioner niamasht pari da izbiaga
tva e v Toronto, v montreal e malko po dobre ama samo malko

Vpechatleniata mi sa che kato doidat tuk prodaljavat da si jiveiat po staruomu i skoro Canada shte se izravni s tehnite strani-pomii shtoto kato meshash bistra voda s pomia se poluchava razredena pomia
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Потребител
Местоположение: Канада, а след следващия референдум - в Свободен Квебек

Мнение от Потребител »

Изключително откритие на български биохимици !!! Опровергаващо основни химични закони !
При смесване на 1 кг шипков мармалад с 1 кг лайна резултатът е 2 кг лайна !!!
И други интересни работи от Вицовете на гювеча[/url]
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Преоблавават индийците и поляците. Има много "бели пенсионери" както ги нарече Кольо, може би защото наблизо има болница. Иначе до нас живее баба-англичанка, която от месеци ме тормози с нейните постоянни покани за чай (имам чувството, че тази жена само ме дебне да изляза и веднага е в коридора за да ми разказва какво е правила днес - няма отърване). Срещу нас - японци, тихи и възпитани, и от там валят покани за гости. Блокът ни е много голям - 15 етажа, по 12 апартамента на етаж, съответно имаме всякакви съседи, включително руснаци, сърби, турци, но както казах в началото, преобладават индийци и поляци.
За малко да забравя и нас - 4-ри БГ-семейства :D
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Sneji написа:Преоблавават индийците и поляците. Има много "бели пенсионери" както ги нарече Кольо, може би защото наблизо има болница. Иначе до нас живее баба-англичанка, която от месеци ме тормози с нейните постоянни покани за чай (имам чувството, че тази жена само ме дебне да изляза и веднага е в коридора за да ми разказва какво е правила днес - няма отърване). Срещу нас - японци, тихи и възпитани, и от там валят покани за гости. Блокът ни е много голям - 15 етажа, по 12 апартамента на етаж, съответно имаме всякакви съседи, включително руснаци, сърби, турци, но както казах в началото, преобладават индийци и поляци.
За малко да забравя и нас - 4-ри БГ-семейства :D
kakvo e 2 mili dalgo i ima koeficient na inteligientnost ot 20 - polski parad
ama inache sa pecheni hora
moia blok e na 30 etaja ama mislia che poslednoto BG semeistvo se iznese minalata godina
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
joro

Re: Какви националности срещате най-често?

Мнение от joro »

Maverick написа:Какви националности срещате най-често в квартала ви,на работата?

Помаци, турци, цигани, евреи, руснаци, германци, англичани, китайци, индийци, тук-там и някой българин, ама вие за България ли питате?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Pri men nyama mnogo golyamo raznoobrazie, mnozinstvoto sa anglofoni v kvartala mi, chat pat nyakoy frankofon (Franco-Ontarien, ne kebekar) i ima dve-tri somaliyski semeystva v bloka. No, ianche sam sreshtal hora ot desetki nacionalnosti: kolumbiyci, polyaci, holandci, anglichani, pakistanci, indiyci, bangladeschi, kitayci, hora ot mnogo arabski strani, yaponci, abe people from all over the world. :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Botzo

Мнение от Botzo »

Ми гавно от близките страни дошли да припвечелят са:
- боливийци - те са с робския работен дух. Работят по цял ден без спиране както тук така и в родината си. Не се мешат в спорове.
- бразилци - наркотици, простотуция, фиести
- перуанци - мързели, крадци. Пълнят затворите тук.
- парагвайци - белагци от военната диктатура.
- уругвайци - тях го водат "братя". това е така защото Уругваи е последното парче откъснато от Аржентина

От нашия соц. регион:
- руснаци - идват тук за да може да се преместят на някаде по хубаво. Например взимат гражданство за да заминат за Нова Зеландия или кандидатстват за Квебек.
- украинци - продават цялото си имущество там като в повечето случей не могат да минат сумата от 5 000 долара и когато идват тук следват за тях тежките закони на джунглата.
- армеци - държат златото. Мошенници на дребно. Казвам го от личен опит ( излъгаха ме с пръстен ).

Азиятци:
- китайци - държат обществените закусвални. Еспоатират боливийците.
- тайванци - държат всичко което се отнася до компютри, интернет клубове. Мошенници на едро.
- виетнамци - трудно ми е да кажа какво правят .....
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Точно това,което исках се получи,а именно не само в Канада,а и където сте в момента.Мислех си как ще живея в мултиетническо общество,а го има и около мен.
shtoto kato meshash bistra voda s pomia se poluchava razredena pomia
:lol:
На Кольо - Много се смях,все си мислех,че ако сменяш държавата,започваш да живееш по нейния модел.Обаче гледай какво става - азиатците не се претопяват,а си създават микроклимат в Америка.И индийци и китайци.

Боцо,теб и без друго щях да те питам как е там долу при теб след тази криза с девалвиларото песо и неуспешния борд.Много интересно описание си направил на националностите в Аржентина.Знам,че сега при теб е 30'С.Еееех.....утре тук ще е .....+6'С,ама нищо....

Около мен има арменци - хубави хора,хубави,гледани жени,занимават се все с пипкава работа - часовникари,златари, лопата и мотика не им давай.
Едно арабско семейство живее до нас на етажа.Нищо лошо за тях.Занимават се с бизнес-дрехи и др.Множат се напоследък.Откакто направиха втрорто бебе,спряха да ме морят с арабска музика до дупка.
Руснаци - Някои екс-дюлгери дето са си взели руски булки през 70-те.
Турци - ограничени хора,без поглед върху нещата,слаби възможности,трудолюбиви.
Цигани- голяма болка....плодят се и се оплакват нон-стоп,ами как да има пари като нямат образование,защото не са ходили на училище,защото са забременели рано,защото са ебливи и се полдят и така се завърта житейската им философия...Колкото си по-ниско интелигентен и мисловното е далече от теб,толкова си по-близо до първичното,до племенното,а именно да се размножаваш по-рано и по-бързо...Има и далавераджии сред тях,които вдигнаха хубави къщи и карат хубави коли.
Има и отделни индивиди заблудени западноевропейци,които кой знае какво търсят в България.
Botzo

Мнение от Botzo »

Maverick,
ти тия цигани дето си ги писал те какви са?
Канадски цигани или някакви други?
Иначе тук има и еврей (както ортодоксални така и по-свободни) а и араби. Ама повечето са по провинцията. Иначе в Буенос Айрес е наи големия ислямски център вън от мюсолманския свят.
Това се дължи на стария президент - Карлос Раул Менем, който е май ливанец раждан тук.
Та така .....
Аватар
No667

v Winnipeg

Мнение от No667 »

V Winnipeg :

1. Preobladavashto bialo naselenie sastaveno ot :

kanadci,ukrainci,poliaci,nemci,italianci,portugalci.

2. Indianci -- Cree,Soto,Siuksi i kakvi to tam plemena ima.

3. lipsva prisastvie na arabi masovo,niama magazini i zavedenia tiahni,kakto i kvartali.

4.Indiici,malko na broi,karat taksi ,tammoje da gi vidish.

5.Cherni - malko sa,znam samo 1 blok s tiah.

6.Aziatci - sreshtat se poveceh,kitaici,koreici,vietnamci i filipinci,nishto losho za tiah ne moga da kaja,bachkat i sa vinagi shtaslivi.
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Botzo

Мнение от Botzo »

А сега се сещам че в бг диакто живеех там китайци нямаше или може да е имало някаде 2-3 ма ама аз да не съм ги видял.
Дали продъжава да е така ???
HisShadow

Мнение от HisShadow »

smeshniko, ti pak li si tuk be ...

ia ni razsmei s neshto
Vtshera stignahme do tova tshe Stoitshkov bil 1 kurs vav VIF prez 1994 i tshe ti mnogo dobre go poznavash vapreki tshe ne si go vijdal nikoga .... posle shteshe da mi razmazvash fizionomiata, a sled dova jenati ti te pribra za da ti smeni pelenata ....

davai ... prigotvih se da se smeia
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Много французи срещам в Монтреал...
joro

Мнение от joro »

Botzo написа:А сега се сещам че в бг диакто живеех там китайци нямаше или може да е имало някаде 2-3 ма ама аз да не съм ги видял.
Дали продъжава да е така ???
В София китайците са около 100 000 по последни данни.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Заключено