Thanks za raziasnenieto po Normalnite formi.
Independent ako imash pod raka nekoj link za tia dokazatelstva okolo normalnite formi s diskretnata math, please farli go tuka.
Inache si misla che e savsem normalno da se stigne do 5 -ta v DB designa, makar da e shiroko razprostraneno shvashtane che 5-6 sa akademichni istorii.
Interesuvam se sashto ot teoretichnata baza na RDBMS, nekoj ako ima link ili imeto na dobra online knizka (pdf,chm) po vaprosa please post it.
Ти са т'ва за какво го учиш?
- Independent
За линкове не ми се рови
Имаше един учебник на Красимир Манев по дискретна математика, там имаше доказателства. Сещам се и за едно от "произведенията" на професора от по-горните постове (познат на посветените като оранжевия учебник) - там нещо приказваше за кортежи и ала-бала, но аз след като си взех изпита повече не съм го отваряла. Пък и остана в дълбоките архиви в България - на дъното на най-големия кашон.
Познай защо
Мен ако ме питаш - в практиката видиш ли от 4 нагоре, значи някой е чел твърде много книжки и заслужава само бой през пръстите.

Имаше един учебник на Красимир Манев по дискретна математика, там имаше доказателства. Сещам се и за едно от "произведенията" на професора от по-горните постове (познат на посветените като оранжевия учебник) - там нещо приказваше за кортежи и ала-бала, но аз след като си взех изпита повече не съм го отваряла. Пък и остана в дълбоките архиви в България - на дъното на най-големия кашон.

Мен ако ме питаш - в практиката видиш ли от 4 нагоре, значи някой е чел твърде много книжки и заслужава само бой през пръстите.