Lekarstva za ku4eta

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
diloff

Lekarstva za ku4eta

Мнение от diloff »

V BG im davah PIPERAZIN, znae li niakoi tuka6nia analog, blagodaria ot imeto na ku4etata,Era-drahthaar,Lucky-pincher!
beckythomas9

Мнение от beckythomas9 »

Аз не си "самолекувам" детето и кучето :lol: , но в магазините за домашни любимци се продават лекарства за обезпаразитяване. Ние ползваме препарат който ни дават от лечебницата който предпазва от всичко (бълхи, хартуърм и паразити). Струва около 50$ на година на животно. Тези в магазините са по-евтини, но не зная дали покриват всичко. Просто иди в магазина и ги разгледай.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Погледнах какво ми е дал ветеринара на котката за нея и пише PYRAN . Aко става думама обезпаразитяване в животинските магазини продават едни ампули дето се капят на врата и действат коплексно срещу бълхи и вътрешни паразити,могат да се намерят около каишките против бълхи.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Аз си поръчвам да ми пращат в колетите от Бг-то.Противопаразитна каишка на Байер/"Kiltix" с дълготраен ефект/ и "Дронтал"на същата фирма с/у вътрешни паразити.Тук тези в магазините не са много стока,а при вет.лекар ще струва скъпичко/но пък междувременно ще си направиш профилактичен преглед на живоинките/.
Заключено