има ли рекордьори като моя мъж

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

Честито, Ира! Вече сестра ти е рекордьорката - три години - не вярвам някой да я стигне. :D
Колежът е Едуард Монпети в Лонгьой, континиус едюкейшън се казват тези програми и се завършват за година - има и стаж накрая.
Ако позволите едно уточнение - темата цели да се видят и други куриозни случай с това кофи, а не да се обяснявам за колежа на мъжа ми, че и да доказвам, че не лъже, че учи и че ще завърши за 1 година.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Mark

Мнение от Mark »

trans написа:Разбира се че няма вие сте изключителни :beer:
:lol: :lol: :lol: :beer:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

Само така mama_kenga, дръж нещата " из късо", че не се знае до къде ще стигне темата!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

POSTREACT(ions) SUMMARY

mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

Много добре знам до къде стигат всички теми в този форум ! :evil: То направо няма значение каква тема ще пуснеш - отговорите винаги са едни и същи. Отговарящите - също.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
bis
Обратна връзка:

Мнение от bis »

mama_kenga написа: континиус едюкейшън се казват тези програми и се завършват за година - има и стаж накрая.

Ако позволите едно уточнение - темата цели да се видят и други куриозни случай с това кофи, а не да се обяснявам за колежа на мъжа ми, че и да доказвам, че не лъже, че учи и че ще завърши за 1 година.
Не искам да разводнявам темата, но всеки грешен коментар води до заблуждение на хората. Затова попитах за колежа.

Не е редно да се заблуждават хората 4е колежите са една година.

Това за което говориш е да - formation continue и не се полу4ава накрая диплома от колеж , а Attestation d'études collegiales.

В което няма нищо лошо. Просто знам колко много са обыркани хората и е добре да се дава колкото може по-то4на информация.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ей ,ще и кажа ,много ще се радва :).
Между другото тя учеше в университет редовно (все още си учи де), а мъжът ти е учил в колеж (предполагам пак редовно) ,аз си мисля че те ги засичат тия работи и затова не се обаждат.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
centuriona

Мнение от centuriona »

mama_kenga,a nivoto na frenski,kakvo mu beshe?na kurs li e hodil v Balgariq?na koi messec se zapissa v koleja ili ot Balgariq go e napravil?kolko dalga beshe programata?naistina li ne davat diploma?
izvinqvai za vaprossite,no bi mi bilo mnogo polezno!

POSTREACT(ions) SUMMARY

mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

Ее как да не се обаждат - обадиха се хората, ама след 1 година. И много се учудиха, че учел - което ме навежда на мисълта, че не знаят.

POSTREACT(ions) SUMMARY

mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

Обърнете се към мъжа ми, ако имате въпроси - да не става развален телефон. Да бе, Бис, нищичко няма да му дадат накрая - никаква диплома, ей така си ходи да научи малко френски.
В Бг мъжът ми учи 3 месеца френски в ИЧС , дойдохме края на април, записа се в колежа и започна да учи началото на август. Ще изкласи есента. За подробности - с200.
Аз след малко тръгвам - летим днес за БГ :D и надявам се, ще ме извините, че не мога да ви обърна повече внимание и да побистря въпроса как на мъжа ми нищо няма да му дадат накрая, защото е един тъпак и хич го няма. Слушайте Бис и ще стигнете далече. ( социал + публисак и така 100години).

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Аз си мисля ,че нас може и да са ни объркали ,аз когато си пуснах документите за Канада ,една звъня да пита защо кандидаctвам наново след като вече съм минала интервюто :lol: .
А пък преди една година и нещо ,майка ми се обажда и вика дошли са някакви документи за теб от Виена, нещо по процедурата за Квебек, тия ми пратили наново първите документи, да кандидаctвам наново. :roll:
Мен ме викнаха много бързо, пуки бях дала нейният телефон.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Последно промяна от IRA на Чет Апр 27, 2006 10:12 am, променено общо 1 път.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
bis
Обратна връзка:

Мнение от bis »

Ще му дадат Attestation a ne Diplôme.

Явно толкова 4етеш какво пиша, а само трябва да се заяждаме.

А пропо нито сым на социал нито в публисак. Но нямам нищо против хората дето са.

Лек пыт, разбирам ти нервността.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
Аватар
centuriona

Мнение от centuriona »

moga samo da kaja edno golqmo bravo,za 3m kurs i napravo v kolej,s nauchen frenski,qvno vsichki koito poznavam i az v tova chislo sme dosta glupavi!az naistina se otchaiah s tiq 3m i nauchen frenski,sigurno nikoga az nqma da go naucha....a i za 1g,tolkova mnogo,bravo!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
centuriona

Мнение от centuriona »

mejdodrugoto i gospod ne sadi horata predi da umrat...

POSTREACT(ions) SUMMARY

mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

Значи атестатсион е за бърсане на ***, а диплом е за стената. А сертификат за къде е , само кажи, че сигурно и аз ужасно съм се прекарала с това, дето го завърших в университета. :evil: Какво значение има как се казва- е това ми е интересно да обясниш...Кое е повече, кое по-малко - вземи ни светни нас, бастуните и кажи какво да завършваме, че иначе сме умрели.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Последно промяна от mama_kenga на Чет Апр 27, 2006 10:18 am, променено общо 1 път.
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

centuriona написа:mejdodrugoto i gospod ne sadi horata predi da umrat...
не си мисли, че му беше лесно, ама те първите 2 месеца учиха само математики и английски и той имаше време да понаучи френския. Все пак по цял ден сред кебекуа си е голяма школовка. По-добре разбира и говори кебешки от мен - аз с моята възвишена френска гимназия :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

Заключено