Да се преброим чакащите медицинските
Да се преброим чакащите медицинските
Здравейте,предлагам да отворим тази тема,за да си обменяме нова информация относно предстоящите медицински.Който е стигнал до тях разбира,че медицинските са последния важен етап от процедурата и наистина е много изнервящо чакането...По мои наблюдения ,а и от това което се пише във форума ,нашите медицински трябва да дойдат буквално всеки момент,но кой знае....Ето и малко инфо за нашите дати:
-Началото на февруари - документи до Букурещ
-Заведено досие в Букурещ-15.02.2006
-Баркодове-средата на март
-Активен статус -от 11.04.2006
-Началото на февруари - документи до Букурещ
-Заведено досие в Букурещ-15.02.2006
-Баркодове-средата на март
-Активен статус -от 11.04.2006
Добра идея FLYFISH! Май ти водиш класацията с активиран статус...Моите данни са както следва:
Документи получени в Букурещ на 03.03
Заведено досие на 03.03
Баркодове пратени на 14.03
В очакване на активиране на статуса и медицински...
Ако при някой има раздвижване на нещата - пишете хора, не се чудете!

Документи получени в Букурещ на 03.03
Заведено досие на 03.03
Баркодове пратени на 14.03
В очакване на активиране на статуса и медицински...
Ако при някой има раздвижване на нещата - пишете хора, не се чудете!

Здравейте!
Искам да попитам, от къде разбрахте кога вие заведено досие в Букурещ и как разбрахте какви са ви баркодовете?
Изпратих нашите документи за Букурещ на 10 март, получено е на 15 март в Букурещ, на 23 март получих обратната разписка. От тогава нямам никаква информация до къде са стигнали нещата с нашите документи.
Посъветвайте ме какво да предприема, моля! Да питам ли по е-mail?

Искам да попитам, от къде разбрахте кога вие заведено досие в Букурещ и как разбрахте какви са ви баркодовете?
Изпратих нашите документи за Букурещ на 10 март, получено е на 15 март в Букурещ, на 23 март получих обратната разписка. От тогава нямам никаква информация до къде са стигнали нещата с нашите документи.
Посъветвайте ме какво да предприема, моля! Да питам ли по е-mail?

Подкрепям идеята за check на чакащите!
И ние чакаме всеки момент да се активира статуса, ако въобще се активира!
Датите са ни подобни на Ress (поздрави от сланчева Варна
)
А сега на въпроса на SONY, изчакайте още поне 1 седмица и ако не дойдат пишете mail.
е хайде да побързат малко от Букурещ, че нема нервакис вече!
И ние чакаме всеки момент да се активира статуса, ако въобще се активира!
Датите са ни подобни на Ress (поздрави от сланчева Варна

А сега на въпроса на SONY, изчакайте още поне 1 седмица и ако не дойдат пишете mail.
е хайде да побързат малко от Букурещ, че нема нервакис вече!
забравих да ти отговоря SONY:
датата на завеждане на досие както и БАРКОДОВЕТЕ се описват в писмото което трябва да получите, вътре е написана цялата информация, кога ви е заведено досието, както и стикери с уникалния ви номер (наречен БАРКОД), който да лепите на плика ако се наложи да пращате някакви други документи което не го пожелавам на никой!
това е!
датата на завеждане на досие както и БАРКОДОВЕТЕ се описват в писмото което трябва да получите, вътре е написана цялата информация, кога ви е заведено досието, както и стикери с уникалния ви номер (наречен БАРКОД), който да лепите на плика ако се наложи да пращате някакви други документи което не го пожелавам на никой!
това е!
Ние също чакаме.
За сега имаме само обратна разписка от 31.03
За сега имаме само обратна разписка от 31.03
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
- avve
- Обратна връзка:
и аз чакам
изпратени документи за визи на 24.02.2006
заведено досие в Букурещ на 03.03.2006/ като съм получила писмото с баркодовете на 20.03.2006/
нямам активиран статус, но и други са на тоя хал!
sony писа:
Според мен ги попитай - вижда ми се, че доста време е минало - прати им имейл, те май веднага отговарят - не за друго, а щото може и да са се загубили по наште пощи докс!
Успех на всички!
заведено досие в Букурещ на 03.03.2006/ като съм получила писмото с баркодовете на 20.03.2006/
нямам активиран статус, но и други са на тоя хал!
sony писа:
Според мен ги попитай - вижда ми се, че доста време е минало - прати им имейл, те май веднага отговарят - не за друго, а щото може и да са се загубили по наште пощи докс!
Успех на всички!
Savoir c'est pouvoir!
баркдове
Такаааа .. и тие сме в кюпа дето се казва /Slick & dairymaid/, ето ни датите:
Заведено досие: 20 март
Баркодове: изпратени на 06 април (!) и получени на 10ти
статус на досие .. към момента неактивен, медицински - нъцки
(имаме инфо от наш приятел - активирането на стасуса не винаги предшества медицинските, а може да е паралелно)
ЗАБЕЛЕЖКА:
май ще трябва още да потърпим преди да почнем да пращаме разни отчаяни мейли ! да ме прощават всички чакащи (не само медицински), но смятам, че нивото на паника и запитванията са силно завишени и това излишно изнервя обстановката, при условие, че хората ясно пишат кое колко време отнема. Моля четете, няма смисъл да дразним чиновниците, както и да се изнервяме допълнително. Благодаря Ви за търпението !
Заведено досие: 20 март
Баркодове: изпратени на 06 април (!) и получени на 10ти
статус на досие .. към момента неактивен, медицински - нъцки
(имаме инфо от наш приятел - активирането на стасуса не винаги предшества медицинските, а може да е паралелно)
ЗАБЕЛЕЖКА:
май ще трябва още да потърпим преди да почнем да пращаме разни отчаяни мейли ! да ме прощават всички чакащи (не само медицински), но смятам, че нивото на паника и запитванията са силно завишени и това излишно изнервя обстановката, при условие, че хората ясно пишат кое колко време отнема. Моля четете, няма смисъл да дразним чиновниците, както и да се изнервяме допълнително. Благодаря Ви за търпението !
и аз съм от чакащите. Получих баркодовете началото на март, но статуса все още не ми е активиран. Опитвам се да съм търпелива, но трябва да си призная, че това чакане страшно ме изнервя. Все пак се надявам, че всички в най-скоро време ще почнем да получаваме тия заветни писъмца с медицинските. Пфуууууууууу а дано да е скоро