относно половините на годината и м. Септември

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
comptable

относно половините на годината и м. Септември

Мнение от comptable »

Такааа, изглежда не съм бил много ясен относно Септември и т.н. , та заради това обяснявам по-подробно./ то обикновено само ме овикват за обясненията ама тука е обратно изглежда :wink: /.

Аз, в частност, се наложи да изпращам допълнително докс през м. Март, заедно с едно пояснително писмо, що е то частен предприемач в България и има ли почва у нас! Майтапа на страна обаче, всъщност само им обясних с думи собствени и прости, какви докс се изискват в държавата ни относно фирмите, и че им ги изпращам заверени и преведени. Тъй като нямах отговор след като ги получиха, за разлика от първия набор документи, реших все пак в един хубав ден преди празниците да запитам има ли резултат някакъв от допълнителната гимнастика и да се надявам ли на дата за интервю, тъй като първоначално щеше да е първата половина на годината, или пък да са ми пратили покана, пък да се е получил фал нейде по трасето.

ПО СЪЩЕСТВОТО НА ВЪПРОСА - хората си имат списък с чакащите дата за интервю, в който не всеки попада там, където му се иска - кой по-напред, кой по-назад. Може и на база събрани точки да е, знам ли
- не забравяйте, че хората си правят подбор на кандидатите , че накрая и един вид на изпит се явяваме за да получим правото да се наречем един ден Квебекарци. И така всекиму според реда му - те хората не са вездесъщи - не могат всички накуп да извикат. Просто изпращат поканата няколко седмици преди интервюто и това е! А запитванията от наша страна може би подлежат на същото сито - дали са основателни или не - ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАК ЕДИН СЛУЖИТЕЛ НА ПОСОЛСТВОТО ВСЕКИ ДЕН СИ ВКЛЮЧВА РС-то И ПОЧВА ДА ОТГОВАРЯ НА ВСИЧКИ ПИСМА , И ТАКА НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН, И НА ПО-СЛЕДВАЩИЯ ......и т.н. АМА ТОЙ ЩЕ СЕ ПЕНСИОНИРА СИГУРНО ПО-РАНО И ОТ НАШИТЕ ВОЕННИ< А КОЛКО ЛИ ВРЕДНИ ТРЯБВА ДА МУ ПЛАЩАТ ! :idea: Аз може би имам късмета да имам мейла на г-жа Шрайбер, тъй като миналата година имах един така да се каже процедурен въпрос към посолството, и ми отговори точно Тя. И знам, че вероятно е прекалено ангажирана с какво ли не, и надали ще се трогне от това, но всеки път и пращам писмо след отговора И, за да благодаря. Относно СЕПТЕМВРИ - ами радвайте се, Хора, дотогава ще можем НА ФРЕНСКИ много повече от това, да си преведем поредното писмо - ето ви един цитат от моето последно, в подкрепа на изложеното досега :VOTRE DOSSIER SE TROUVE SUR NOTRE LISTE " EN ATTENTE D'ENTREVUE A SOFIA" E NOUS ALLONS VOUS INVITER POUR NOTRE MISSION DE SEPTEMBRE/OCTOBRE 2006 ENVIRON 8 SEMAINES AVANT LA DATE D'ENTREVUE.

Имайте в предвид , че когато изпратих докс на семейството си , можех единствено да кажа и то грешно : не говоря френски. Уча два месеца, а след още два......
Заключено