Женитба след успешно преминало интервю???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
airanche

Женитба след успешно преминало интервю???

Мнение от airanche »

Здравейте, успешно преминах интервюто(кандидатствах самостоятелно) на 03.04.2006 обаче имам силното желание на 03.06.2006 да се оженя. Естесвено искам Ma future femme да дойде с мен в Монреал. Обявих това свое желание на интервюиращия и той ми каза, че трябва да подам дикументи и за нея както и сертификат за сключен граждански брак. Иначе не знае капка френски, с висше образование е , знае добре английски и е на 26г. Някой да има идея колко време отнема тази процедура? Необходимо ли е и тя да ходи на интервю ??? Предварително благодаря за хинтовете
Аватар
Al Bundy

Мнение от Al Bundy »

Здрасти,
И ние се оженихме след интервюто, но ние кандидатствахме като сгодени и се явихме и двамата на интервюто. Иначе познавам и хора които започнаха процедурата като годеници, но впоследствие единия от партньорите загуби желание да се явява на интервю и се яви само единия, като обясни че са скасали. След интервюто обаче пак "се събраха" и се ожениха. Пратиха акта за граждански брак в Австрия май, или май и на двете места, не помня вече(Букурещ), като ги уведомиха за променения статут и чакаха за сертификата за селекция на партньора не явил се на интервюто. Получи го и продължиха нататак по процедурата.
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

Ожениш ли се преди да кацнеш в Канада,
Сертификата за селекция и визата ти стават НЕВАЛИДНИ !!
Ще трябва да минаваш нова процедура, този път двамата.
Разбира се може би ще бъде по опростена и олекотена, след като си минал веднъж.

Един добър вариант е : заминаваш, реализираш стабилен доход, връщаш се , жениш се и спонсорираш жена ти да мине процедура.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Най-добре пиши до Виена за да те опътят какво да правиш. Преди около 4 години можеше да склучиш брак ведна след интервюто и само се пращаха документите на придружителя и му издаваха сертификат на него, нямаше нужда да се ходи на интервю пак. Працедурата се забавяше с около 3 месеца. Все пак трябва да се има предвид ,че е е минало доста време и нещата може да са се променили,затова питай.
Познавам 3 двойки минали така.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
bg_ca

Мнение от bg_ca »

Pri men beshe taka - minah interview, meditsinski prez noembri ili dekemvri (dokolkoto si spomniam) i posle prez mart se ojenih... viarno beshe predi niakolko godini... t.e. neshtata moje i da sa se promenili... viza polu4ih niakude prez iuli ... kato m/u vremenno se obadih do posolstvoto i pitah kakva shte e protsedurata. Kazaha mi da podam docs i za suprugata. Iz4akahme da se ojenim i im pratih vsi4ki docs na jena mi + dokumenta za brak. Jena mi ne znaeshe nito duma frenski. Dori ne ia povikaha na interview...
I edin suvet ... po-dobre se obadi po telefona i pitai vmesto da raz4itash na pisania na hora, koito imali priateli, koito puk imali poznati .... koito bili minali po toia put...

uspeh!!!
AzLi

Мнение от AzLi »

Здрасти!

Аз минах на интервю 21.09.2005
оженихме се с моята мадам на 14.02.2006 :lol: :lol: :lol: /моя имен ден/
На 20.02.2006 пратих 150 кад и свидетелство за женитба, на 30.03.2006 получихме и сертификата на мадам!

Успех!, виж жсе пак дали събирате точките!
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Kan_Tangra написа:Ожениш ли се преди да кацнеш в Канада,
Сертификата за селекция и визата ти стават НЕВАЛИДНИ !!
Ще трябва да минаваш нова процедура, този път двамата...
Не е точно така. Невалидна става само визата която се издава от Букурещ, ако се ожениш след получаването и, но преди да си влязъл в Канада.
Няма никакъв проблем да се сключи брак на който и да е етап от процедурата преди да си получил визата от Букурещ !
Стъпките за прибавяне на съпругата/ът към файла на главния кандидат са вече описани по-горе ...
Obey gravity ... It's the law!
Заключено