100 canadski dolara ot emisia 88
100 canadski dolara ot emisia 88
Zdraveite dnes si kypih 10 000 cad i v tiah imashe 1500 po 100$ ot emisia 88 g. na garba im ima edna patka v polet i sa edni beli nikakvi
Vaprosa mi e , v obrashtenie li sa ?
i 20 cad ot emisia 91g. ?
Blagodaria vi !!!
Vaprosa mi e , v obrashtenie li sa ?
i 20 cad ot emisia 91g. ?
Blagodaria vi !!!
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
- Coccinelle
Vij tozi link :
http://www.banqueducanada.ca/fr/billets ... 6_100.html
I az predi nqkolko meceça se chudeh kakvi sa tezi stari banknoti v obrushtenie, no qvno horata si izdavat novi, polzvaiki si i starite banknoti
http://www.banqueducanada.ca/fr/billets ... 6_100.html
I az predi nqkolko meceça se chudeh kakvi sa tezi stari banknoti v obrushtenie, no qvno horata si izdavat novi, polzvaiki si i starite banknoti
-
- Обратна връзка:
Екстра са си
Аз в момента има и стоянка 0т 1975, от още по-стария дизайн и си е ок.
В Лоблоус може и да ме изгледат на криво, но да си иа депозирам в банката ниамам проблем
Аз в момента има и стоянка 0т 1975, от още по-стария дизайн и си е ок.
В Лоблоус може и да ме изгледат на криво, но да си иа депозирам в банката ниамам проблем
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Re: 100 canadski dolara ot emisia 88
В Канада нямаш проблеми. Ако ще ги носиш в друга държава обаче, провери предварително какви са изискванията там. Последно като обменях канадски долари в България, не искаха да вземат банкноти които нямат напречната метална лентичка. Това беше на чейндж бюрото на летище София, в банките може и да ги вземат, но е добре да си имаш едно наум.myha написа: ... Vaprosa mi e , v obrashtenie li sa ?
i 20 cad ot emisia 91g...
Obey gravity ... It's the law!
hi
1500 x 100 =150 000. myha day malko patki be 

Аз като се готвех да идвам насам голям проблем срещнах да си купя малко канадски долари. Имаше само в една банка срещу Шератън, но сега разправят че ги имало даже на пазара
Та тогава ми дадоха една пачка банкноти по 2 долара. Като дойдох тук беше голям майтап защото някои хора не бяха виждали такива банкноти. В мотела дето отседнахме като плащах собственика поиска само една-две банкноти да си играели децата му с тях. Но се оказа че са си редовни пари. В САЩ например има и много стари пари от преди войната, които са си в обръщение, номера е да ги имаш 

Животът е болест, предавана по полов път и със 100% смъртоносен изход. Лекарство все още няма открито !!!
Zdraveite,izviniavam se za zakasnenieto sega pristigna neta v novia mi dom v Canada
Dolarite gi kypih ot cheing byro na kyrs 1 , 385 ot edin dilar na 4.05.06
ako vi interesyvat podrobnosti shte vi pisha
A v bankite ne razpolagat s takiva symi i takav kyrs koito mi dade toi
Dolarite gi kypih ot cheing byro na kyrs 1 , 385 ot edin dilar na 4.05.06
ako vi interesyvat podrobnosti shte vi pisha
A v bankite ne razpolagat s takiva symi i takav kyrs koito mi dade toi
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo