Не! Ето тук е обяснено кой и кога има право да ти го иска: Social Insurance Numbers (SIN)ts написа:A hazainat ima li pravo da ti go iska ... ?
Да си дам ли социалния номер на агенция за работа
то хубаво, ама според този сайт могат само с СИН номера да открият сметка или да кандидатстват за кредит карта от твое име. само че това едва ли може да стане, щот при откриване на сметка или кредитна карта май се искаше поне едно ИД да представиш или някои други подробности, които крадеца едва ли ги знае, тъй че ми се струва пресилена работа целия този страх.VanBC написа:Не! Ето тук е обяснено кой и кога има право да ти го иска: Social Insurance Numbers (SIN)ts написа:A hazainat ima li pravo da ti go iska ... ?
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Искат ти ID-та когато си новодошъл и си отваряш сметка за пръв път. Като понатрупаш кредитна история, можеш да си изкараш кредитна карта по пощата или по Интернет. Ето един пример за това каква информация искат при кандидастване за кредитна карта онлайн: Royal Bank Visa Personal Card Applicationsasho71 написа: то хубаво, ама според този сайт могат само с СИН номера да открият сметка или да кандидатстват за кредит карта от твое име. само че това едва ли може да стане, щот при откриване на сметка или кредитна карта май се искаше поне едно ИД да представиш или някои други подробности, които крадеца едва ли ги знае, тъй че ми се струва пресилена работа целия този страх.
Obey gravity ... It's the law!
ami иска се първо и второ име, дата на раждане, адрес за последните 2 години... това този как да го разбере, има само СИН и нищо друго. неясно е зад СИН-а какво се крие точно , ако евентуално има достъп до някаква база данни, примерно чукне и зад този номер да му излезе почти всичко за съответния човек 

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!