Дали ще е проблем?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
sisi76

Дали ще е проблем?

Мнение от sisi76 »

Дъщеря ми е с лека форма на ДЦП.Дали това няма да ни попречи да кандидатстваме за Квебек?Имам предвид разбрах че ние със съпругът ми трябва да сме напълно здрави,това важи ли за децата?
Аватар
мравката Z

съвет

Мнение от мравката Z »

Не знам какво е ДЦП, но мисля, че няма да имате проблеми при кандидатсването. Тук хората са много толерантни към всички хора, които са с някакви заболявания. Ако имате възможност да какндидатствате, непременно опитайте. Децата тук наистина се чувстват много добре.
Ние сме независими, защото нищо не зависи от нас!
pumpy

Re: съвет

Мнение от pumpy »

мравката Z написа:Не знам какво е ДЦП, но мисля, че няма да имате проблеми при кандидатсването. Тук хората са много толерантни към всички хора, които са с някакви заболявания. Ако имате възможност да какндидатствате, непременно опитайте. Децата тук наистина се чувстват много добре.
е това е много сладко :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

те хора та са ясни : не се допускат болни:
1. опасни за околните - това не е вашия случай
2. такива които искаt скъпо струващи грижи - и това не ми мяза на вашия случай

ergo кандидатствайте........
sisi76

Мнение от sisi76 »

Много благодаря!Не е опасна за околните и не изисква вече никакво лечение,защото беше в лека форма и след лечението дори не и личи никак.Само леко си замята едното краче като бяга.
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Давайте смело, много късмет и успех и весел великден :D
barbi

Мнение от barbi »

Ne se pritesnqvai-smelo napred!Zapi6i q na pluvane.Moe blizko dete ima6e grabna4no izkrivqvane.Dori lekarite ne vqrvaha,4e moge da zadargi gradusite,akamo li da se opravi. Za 4 godini aktivno pluvane ne samo , 4e ne i li4i, no i kato mine po ulicite mom4etata se obra6tat sled neq.Ubedena sam , 4e i tvoqta 6terka 6te e 6tra6na madama sled vreme! A za candidatstvaneto tova nqma da e problem.ZA men tova e kato da nosi6 o4ila naprimer i ne razre6avai na absolutno nikoi da misli za deteto po drug na4in! USPEH! :wave:
Заключено