Каква е сумата която трябва да се декларира по сметка за несемеен кандидат. В официалният сайт е указана сумата от около 3000 CAD. Това достатачно ли е да се декларира на този етап от процедурата. В коя банка могат да ми издадат такъв документ на английски.
Ако сумата която трябва да се декларира е по-голяма, как мога да го изиграя този случай, защото горе долу това е наличността с която разполагам в брой. Също така имам кола на мое име със застрахователна стойност 15 000 лв. Мога ли да приложа полицата на Каското като финансова гаранция.
Банков Документ
- L@dy Marmalade
- L@dy Marmalade
разбрах ... смисъла е че ти като покажеш тези пари в банковата референция при подаването на първите документи ще си платил и първата такса за обработката им значи остава да покажеш пари за:
1. за първите три месеца там - 3000 CAD това е в официалние сайт +
2. пари за разходите, които ще направиш след като те одобрят на интервюто, т.е. парите които ще са ти нужни за процедурата, която следва нататък до момемнта в който кацнеш на канадска земя...
Поне така мисля, че е , ако някой знае повече да ме поправи.
Дано го обясних ясно
1. за първите три месеца там - 3000 CAD това е в официалние сайт +
2. пари за разходите, които ще направиш след като те одобрят на интервюто, т.е. парите които ще са ти нужни за процедурата, която следва нататък до момемнта в който кацнеш на канадска земя...
Поне така мисля, че е , ако някой знае повече да ме поправи.
Дано го обясних ясно

L@dy Marmalade...