sponsorstvo na saprug

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
skywalker

sponsorstvo na saprug

Мнение от skywalker »

zdraveite!bih iskala da znam ot kade da zapochna prozedurata za sponsorstvo.az sam v montreal,moja saprug v bulgaria .Kakvi dokumenti trjabva da mi izprati moja saprug i kakvi trjabva da popalnja az ot tuk kade da gi izpratja i kakvi taxi da platja?blagodarja na tezi koito shte mi otgovorjat predvaritelno!chetoh v saita na imigrazionnite no ne razbrah napalno kakvo da napravja.Molja njakoi koito e minal prozedurata ili ja zadeistva v momenta da mi kaje podrobno!blagodarja!
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Ами, аз нерви и време за подробни обяснения няма да намеря, та моя съвет е да прочетете МНОГО подробно указанията за това какви документи се приготвят:

На английски: http://www.cic.gc.ca/english/applications/fc.html

На френски: http://www.cic.gc.ca/francais/demandes/fc.html

Та там има няколко Guide-а, няколко Checklist-а, които ще са ви доста полезни, концентрирайте се върху тях. Има указания как точно се попълват формулярите, къде какво се пише, какви допълнителни документи трябва да се пращат, всичко. Моя съвет е да не забравите да надпишете паспортните снимки на гърба, че аз забравих (т.е. недогледал съм) и май ще ни върнат документите, да ми дойде акъла в главата. Почнете да си събирате документите един по един, и ще ви стане ясно къде какво се прави. Ако все пак имате конкретни въпроси при тоя процес, питайте, ако знам, обещавам да си кажа.

Ами това е, не е сложно (поне засега така ми се струва), но трябва да се четат внимателно документите, формулярите и указанията за тях.
Аватар
VanBC
Модератор

Re: sponsorstvo na saprug

Мнение от VanBC »

skywalker написа: zdraveite!bih iskala da znam ot kade da zapochna prozedurata za sponsorstvo.az sam v montreal,moja saprug v bulgaria...
Ако дадеш малко повече подробности, ще можем да ти отговорим по-конкретно. Кога се оженихте - преди или след първото ти влизане в Канада? Ти сама ли мина процедурата за имиграция? И т.н...
Obey gravity ... It's the law!
Заключено