Отново за френския

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ge4e

Отново за френския

Мнение от ge4e »

Днес изникна нещо ново- нашата учителка по френски заминава за чужбина за 3 месеца.Бихте ли споделили мнения как да продължим да учим френски сами в къщи - по- точно с кои учебници и къде да ги търсим?Направо сме "шах с пешката".
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

ge4e

Мнение от ge4e »

Благодаря, много интересно.Само се чудя кое от всичко това да ползвам.Учебниците по ПАНОРАМА продават ли се в книжарниците или ги има само в училищата за изучаване на чужд език?
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Еми зависи на какво ниво френски си,аз лично уча с Rosseta Stone и Наръчник за разговорен френски.Панорамата и някои от другите учебници ги има по книжарниците
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Поне в книжарницата на ИЧС (ако не знаете къде е - на ул. Коста Лулчев, до завод Електроника) със сигурност има Панорама, книжки с граматика, речници, самоучители мисля също....
ge4e

Мнение от ge4e »

Rosseta Stone има ли го в книжарниците, питам защото не съм от София и при нас малко трудно се намират такива учебници както и Панорама
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

ge4e написа:Rosseta Stone има ли го в книжарниците, питам защото не съм от София и при нас малко трудно се намират такива учебници както и Панорама
Rosseta Stone е мултимедиен самоучител ,не е учебник. Не е добра идеята да си го купуваш защото струва 400$ ,затова си го дръпни от някъде. Панорама1,2,3 и 4 я има по щандовете за стари книги, комплект тетрадка+учебник идва към 20 лева. Пък и пусни една тема ,че търсиш учебника и някой на когото вече не му трябва може да ти го даде по изгодно.За да се готвиш по тази метода обаче, ще ти трябва и учител. Моят съвет е ,ако не си намериш учител ,да използваш нещо от списъка в този сайт - http://www.book.store.bg/c/p-l/c-98/frenski-ezik.html Не ти препоръчвам конкретни неща ,защото не знам на какво ниво си, но има много самоучители, които биха ти свършили работа. Не е нужно и да ходиш да ги търсиш в книжарницата а да си ги поръчаш от сайта и да ги получиш с наложен платеж по пощата.
Дано съм ти бил полезен.
Действай и успех!
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
ge4e

Мнение от ge4e »

благодаря, посъбрах малко информация.Май не ми остава друго освен да седна и да чета
Praskovka

Мнение от Praskovka »

В кой град живееш?
Praskovka

Мнение от Praskovka »

Ако си от Пловдив, мога да ти препоръчам учител.
ge4e

Мнение от ge4e »

Praskovka, благодаря много, но не ме устройва въпреки, че живеем близо до Пловдив.Работим до късно и ни е много трудно да пътуваме.Ако искаш пиши ми на ЛС,ако все пак в крайна сметка размислим.
comptable

Мнение от comptable »

Ге4е, има една приказка , дето на френски изглежда така : Vouloir c'est pouvoir! - искам- значи мога! Късмет и успех!
Заключено