Транспортиране на багаж
-
Транспортиране на багаж
Знаели някой, колко струва пренасяне на покъщина от Монтреал до Ванкувър или Калгари?
Транспортиране на багаж
Предполагам, ще ти искат около $2-3 на килограм багаж.
Виж в интернет, там всичките компании правят безплатни оценки онлайн или идват на място да огледат.
www.PrinceMoving.com
www.yellowmovers.com
www.movers411.ca/
www.brytor.ca
www.ShippingPlus.com
www.keeponmoving.ca
www.vincentmoving.com
www.movingcanada.com
www.moveit.ca
www.canadian-movers.ca
www.mover.net/
www.movecanada.com/
Виж в интернет, там всичките компании правят безплатни оценки онлайн или идват на място да огледат.
www.PrinceMoving.com
www.yellowmovers.com
www.movers411.ca/
www.brytor.ca
www.ShippingPlus.com
www.keeponmoving.ca
www.vincentmoving.com
www.movingcanada.com
www.moveit.ca
www.canadian-movers.ca
www.mover.net/
www.movecanada.com/
Най-доброто ? Не се хващайте с тия мизерници, на мене са ми скроявали такъв номер... По-добре платете двойно на някоя нормална компания за под наем - Budget, National, има едни Discount и т.н. Две седмици след като ме пре****а гледах по телевизията репортерско разследване за тях - оказа се че въобще не си поддържат камионите и могат да ви се строшат насред път и дори по-лошо !Eagle написа:Moже би най-доброто е "U-HAUL"
"Най-доброто ? Не се хващайте с тия мизерници, на мене са ми скроявали такъв номер... По-добре платете двойно на някоя нормална компания за под наем - Budget, National, има едни Discount и т.н. Две седмици след като ме пре****а гледах по телевизията репортерско разследване за тях - оказа се че въобще не си поддържат камионите и могат да ви се строшат насред път и дори по-лошо "
Това и аз имах предвид. Може би са два пъти по-евтини! Какво са ти направили тия лоши хора?
Я кажи да сме подготвени!
С "U-HAUL "камион4ето се шофира от наемателя, така 4е за този дълъг път дo VAN....всеки да си прецени!
Това и аз имах предвид. Може би са два пъти по-евтини! Какво са ти направили тия лоши хора?