значи, бях писал 6/5 и каза че съм на границата да си го защитя. Казах му че имам още доста време и че само френски ще уча, но не успях да го убедя. Английски също бях писал 6/5 но не ми зададе никакви въпроси.
Може да учиш френски самостоятелно или с учител по френски и после само да се явиш на изпит пред призната институция и да защитиш исканото ниво. След успешно изържан изпит получаваш сертификат за съответното ниво.
Sirius Molq te dai pove4e danni za teb da widim za6to sa te otlojili. Blagodarq predwaritelno. Eto i edin sait za u4ene na Frenski. http://www.languageguide.org/
Objet: Votre "Demande de certificat de sélection" du Québec
En attend: connaissance du français
Monsieur,
Nous donnons suite à votre "Demande de certificat de sélection" du Québec à votre entrevue.
A l'issue de l'intrevue, nous constatons que votre candidature pourrait être acceptable, à la condition d'améliorer votre connaissance du français. Pour ce fair, le choix des moyens vous appartient.
Cependant, nous vous recommandons de vous inscrire à un cours de français dans une Alliance française, dans un Institut ou Centre Culturel français, ou dans toute autre institution reconnue.
Nous vousinvitons à y suivre une formation vous permettant d'atteindre le niveau d'intermédiare module 7 (B2-1). A la fin de cette formation, nous vous suggérons de demander à l'institution que vous aurez retenue de vous faire passer un test d'évaluation de dont le résultat vous sera remis, ainsi qu'à nos services. Sur réception de ce résultat, nous réévaluerons votre dossier et déterminerons si vous avez atteint un niveau de compétence linguistique suffisant.
Nous mettons donc votre dossier en attente pour un délai maximal de douze mois de la date de la présente lettre. Si vous changes d'adresse, prière de nous en informer. Veuillez noter que si vous ne donnez pas suite à la présente dans le délai indiqué, vous pouvez considérer cette lettre comme un refus et votre dossier sera fermé sans autre avis.
Nous vous prions de recevoir, Monsieur, l'assurance de nos meilleurs sentiments.
Сега, като прегледах по-старите теми по този въпрос, виждам, че само на мен ми искат "le niveau d'intermédiare module 7 (B2-1)", докато на другите им са искали 1-2 ?!? Тук има нещо Но какво е?!?
Другото, което ме интересува е: Споменатото изисквано ниво/модул на коя част/и от известните учебници съответства?
sirius написа:Сега, като прегледах по-старите теми по този въпрос, виждам, че само на мен ми искат "le niveau d'intermédiare module 7 (B2-1)", докато на другите им са искали 1-2 ?!? Тук има нещо Но какво е?!?
Другото, което ме интересува е: Споменатото изисквано ниво/модул на коя част/и от известните учебници съответства?
sirius, ако са сгрешили и вместо 1-2 са писали 2-1, това прави 240-250 часа франсе или изучени целите Панорама1 и 2. Ако обаче не са сгрешили часовете скачат на 330 - 340 , работата става по-сериозна и влизаш в Панорама 3. Така ги тълкувам нещата според долната система за изучаване на основите на френския язик в модули и часове. По-добре да са допуснали техническа грешка. Пиши им мейл до Виена да изясниш ситуацията.
A1.1 - 30 часа
A1.2 - 30 часа
A1.3 - 30 часа
A2.1 - 30 часа
A2.2 - 30 часа
A2.3 - 30 часа
B1.1 - 30 часа
B1.2 - 30 часа
B1.3 - 30 часа
B1.4 - 30 часа
B2.1 - 30 часа
B2.2 - 30 часа
B2.3 - 30 часа
B2.4 - 30 часа
B2.5 - 30 часа
B2.6 - 30 часа
C1.1 - 30 часа
C1.2 - 30 часа
C1.3 - 30 часа
C1.4 - 30 часа
C1.5 - 30 часа
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст" Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Водещ е съпругът ми. В документите бяхме посочили ниво 6/6. На самото интервю Г-н Леме определи, че сме между 5-6 и поиска да е сигурен, че нивото ни е точно 6-6.
az sum v sustoto polovenie. proverih v Aliance Francaise v Bs. Kazaha mi , che ima veche novi uchebnici , razlichni ot Panorama, koito sa mejdunarodno priznati. Vidiah takuv, kakto i skalata za oceniavane. Tochno taka si beshe napisana: intermediare B2-1, za tochki 6 i 7.
Ne se prodavali v Bulgaria
09.02.2006 - invitation for interview
06.04.2006/ 14.00h - interview lie ahead
edna godina za izuchavane na frenski