MOLIA, POMOGNETE!!!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
meri

MOLIA, POMOGNETE!!!!!

Мнение от meri »

Zdraveite priateli,
dnes poluchih ochakvanite medicinski,no....kakto vinagi ima edno goliamo NO.. :( niakoi mi e otvarial plika i gi poluchih bez plik,biaha pusnati v poshtata mi.No sega neznam na koia data sa mi gi pusnali ot bukuresht i....ujas pritesniavam se za vremeto, :cry: no oshte po-obezpokoitelnoto e che neznam dali vsichki formuliari sam poluchila ili niakoi e reshil da si vzeme neshto. Umoliavam vsichki, koito znaiat kak izglejdat formuliarite i kolko lista sa da mi pishat.
Blagodaria vi predvaritelno.
Аватар
мравката Z

Мнение от мравката Z »

Без паника. Времето започва да тече след като медицинските се направят и пристигнат в Букурещ, така че кога са ти ги изпратили не е важно. Обади се по телефона в Организацията по миграцията или направо отиди там ако си от София, те отговарят за медицинските и ако има някакви проблеми ще ги решат. Важното е че сте получили медицинските. Успех! С притеснения или без, нещата си вървят.
Ние сме независими, защото нищо не зависи от нас!
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Здравей, Мери!

Без паника! Важното е, че си получила медицинските формуляри. Както казва мравката Z, трябва да отидеш в МОМ и да ги питаш дали това не представлява проблем. Така и така ще ходиш/те там за записване на час и плащане на медицинските, попитайте ги и те ще ви отговорят. Много са любезни.

Според мен не следва да имате проблем, ако ви липсва пощенският плик, защото срокът започва да тече от деня на получаването на направените медицински в Букурещ. Проблем ще е, ако не сте получили самите медицински формуляри или пък бар кодовете, ако не сте преди това ги получили. Но при всички случаи трябва да се обадите в МОМ и там ще получите най-точен и правилен отговор. Те се занимават само с това.

Успех в правенето на медицинските! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

To4no taka,spokoino,obadi se v MOM i izloji slu4kata.A srokove nikakvi ne si izpusnala.Ako si sama v plika triabva da ima edin formuliar,otpe4atan sas zeleno mastilo,zalepena na nego 1 snimka + 2 6traknati s telbod nai-otdolu.Tezi 2 sa ,za da gi zalepi6 na dopulnitelnite formuliari,koito ti davat ot registraturata na Vita.
Vajno e ,4e si polu4ila ne6to,taka pone 6te znae6,4e sa prateni.Moje6e i ni6to da ne pristigne.Blagodari na kradeca,4e mu e stanalo suvestno i gi e pusnal obratno.
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 8:42 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Blue e bil dosta po-iz4erpatelen.Az bih postupil po su6tia na4in,kakto toi kazva.V 90% ot slu4aite e delo na deca do 14 god.
meri

Мнение от meri »

Mnogo blagodarnosti na vsichki... :)
Shte napravia vsichko koeto mi kazahte, i dai boje da niamam nikakvi problemi.
Pojelavam na vsichki , koito chakat medicinski i vizi da gi poluchat mnogo skoro i bez nikakvi problemi :lol:

Marieta
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: MOLIA, POMOGNETE!!!!!

Мнение от yaiuat »

meri написа:..niakoi mi e otvarial plika i gi poluchih bez plik,biaha pusnati v poshtata mi.....
Най-вероятно пощалона е търсил пари. Те така правят и като не намерят после изхвърлят каквото отворят. Ти пак добре че си получила нещо.
И аз съм получавал писма без пликове и доста и не съм получавал. Не знам дали в Канада пощалон може да си позволи така да прави ама аз токова и такива неща съм губил по бг. пощите че ако гепя някой така да ми бара писмо направо незнам каво го чака :?
Заключено