Zdraveyte priqteli, molq daite mi savet kakvo da pravq!
Student sam v France, GENIE MECANIQUE, karam magistratura v momenta, ina4e imam diploma za bakalavar ot TU Sofia, su6tata specialnost. Opita mi e po4ti 1 goidina kato MANAGER DES VENTES, mislq skoro da se ojenq.
Molq, posavetvayte me kakvo da pravq, da izpratq li dokumenti za emigraciq vav Viena, nivoto mi na frenski e otli4no, govorq dobre i angliyski, otdelno prefektno govorq ispanski.
Bude6tata mi sapruga ima osnovno nivo frenski, s dve diplomi za vis6e obrazovanie.
Bih bil dovolen na vsqkakuvi saveti.
Tova koeto me pritesnqva e, 4e vse o6te sam studen i 6te zavur6a sled godina!
Dali sega da podam dokumenti!
Blagodarq predvaritelno!
Student v France moli za savet
-
Моето лично мнение е, че събираш необходимите точки, за да те поканят на интервю и без да си завършил това си образование. Виж анекса с точките за оценка http://www.canlii.org/qc/legis/regl/i-0 ... /tout.html
Ожени се, и пращай. С този френски ще те пуснат.
Ожени се, и пращай. С този френски ще те пуснат.
Оба4е ти не вярва6 маи на това де то ти го казах в 4ата .
както и предполагах -мнението на хората от Бгсте е от тоя сорт- ти си супер и ткака нататка-но незнам колко оттях ваобсте могат да си представят 3000 евро заплата -не 4е няма такива в Бг но са много рядкосре6тано явление.
поне си в 4ас с езика-поразгледаи се из саитовете за работа и виж какво търсят и наи ве4е колко пла6тат-но по мое мнение -на новобранец току сто завар6ил университета-да му дадат 50 000 КАД годи6но-е много малко вероятно.
например аз съм съгласен с вариянта -да не ми признават никави дипломи и образувания-ама да ми пластат 80к на година .това ме урежда .
успех.

както и предполагах -мнението на хората от Бгсте е от тоя сорт- ти си супер и ткака нататка-но незнам колко оттях ваобсте могат да си представят 3000 евро заплата -не 4е няма такива в Бг но са много рядкосре6тано явление.
поне си в 4ас с езика-поразгледаи се из саитовете за работа и виж какво търсят и наи ве4е колко пла6тат-но по мое мнение -на новобранец току сто завар6ил университета-да му дадат 50 000 КАД годи6но-е много малко вероятно.
например аз съм съгласен с вариянта -да не ми признават никави дипломи и образувания-ама да ми пластат 80к на година .това ме урежда .

успех.