Здравейте всички !!!
Преди час-два минах интервюто - успешно

. ПЪРВО и единствено не се шашкайте спичайте притеснявайте и тем подобно. Аз лично си бях глътнал граматиката - всичката. Този г-н Норман Лемаи е много готин чичко и говори много готино аз му разбирах всичко. Как мина интервюто: слязох долу малко след 9, към 9.10 ме извика преводачката

в 9.25 бях изгонен да си чакам сертификата в 9.50 бях отвън. Всичко мина вътре за 15 мин. нищо не бях питан НИЩО !!! само справки по документите и да съм казал всичко на всичко 5-6 реплики на френски и 3-4 на английски. ЗАЩО така се случи: на 33 години съм, компютърен инженер (професията ми е в списъка на търсените) с 5+ години стаж по специалноста, международни сертификати на Майкрософт, имам син който е с мен, имам сестра която е в Монтреал от две години с мъжа си

, посочени френски 6/5 английски 5/4. Това е ... не ми се вярва ама наистина НИЩО не бях питан. Само дай това дай онова. Обяснявах с по едно изречение по даден документ ако изпитащия нещо се замисляще но не бях питан изрично НИЩО

...
СЪВЕТ КЪМ СЛЕДВАЩИТЕ: Носете си Автобиография и визитки задължително - прави му готино впечатление. Също така за хората с търсени професии - намерете си оферти за работа от Интернет (аз носех към 30-40 и като ги извадих чичкото Норманд се шашана:) ).
БЛАГОДАРЯ ЗА МОЯТА ПОДГОТОВКА НА
ТАНЯ МАРКОВА - много го разбира тоя френски МНОГОООООООО
УСПЕХ НА ВСИЧКИ !!!