zapitvane za viza
- nasko29
- Обратна връзка:
zapitvane za viza
zdraveute na vsi4ki imam edin vapros i se nadiavam niakoi da mi pomogne. moge li 4ovek koito ve4e e polu4il gragdanstvo v canada govoria i za federalna 4ast i quebek da prati viza za postoiano gitelstvo na svoi priatel v balgaria i kakvi sa usloviata za rodnini znam no za priateli ne znam dali razre6avat da iztegli6 niakogo kato legalen imigrant blagodaria vi predvaritelno
- PoLuX
- Обратна връзка:
Не може да изпрати виза, може да прати само покана, която да ти послужи за издаване на виза (туристическа, посетителска или каквато се води там). Това го решават в Канадското посолство (в Букурещ) и често отговора е отрицателен.
А що се отнася до постоянното жителство (емиграция), канадските жители (и граждани) могат да спонсорират (иначе казано - изтеглят) само роднини, не и приятели.
А що се отнася до постоянното жителство (емиграция), канадските жители (и граждани) могат да спонсорират (иначе казано - изтеглят) само роднини, не и приятели.
Sha ma izvinite, no gornoto ne e viarno! Ne samo Kanadski jitel, no dori i Balgarin na PR v Manitoba MOJE da pomogne na svoi priatel da vzeme PR. Poslednia kandidatstva prez neshto narecheno PNP General stream - support from friends or distant relatives in Manitoba.PoLuX написа:А що се отнася до постоянното жителство (емиграция), канадските жители (и граждани) могат да спонсорират (иначе казано - изтеглят) само роднини, не и приятели.
Iziskvat se pisma ot dvama choveka, koito sa s PR i sa jiveli v Manitoba min 1 godina. Takiva pisma davat pravo na 'priatelia' da kandidatstva za provinsialna nominatsia (t.e. Manitobskia ekvivalent na Kvebekskia sertifikat za selektsia, samo che nashia go davat barzo, bezplatno i bez interview). Estestveno, isiskvat se angliiski, obrazovanie, pari i prochie standartni za federalnite imigratsionni programi neshtitsa.
Za poveche info, vijte tuk:
http://www.gov.mb.ca/labour/immigrate/i ... /2_15.html (Table 2)
Sas zdrave!
V sashnost, iaviava se vid sponsorstvo...v smisal che inache ne ti razglejdat kandidaturata (osven ako ne minavash po niakoi drug stream estestveno). Ne e kakto v Kvebek, ako imash priateli dobre, ako ne - ne e katastrofa.
Priatelia se podpisva pred notarius, che ti shte se ustanovish v Manitoba, che imash neobhodimite pari, che ti si ti s dve dumi i si nosi administrativnata otgovornost za tova. Polojitelnoto e che priatelite ne sa finansovo otgovorni t.e. chovek moje da si sponsorira roditelite/jenata/detsata i priatelite ednovremenno...
Priatelia se podpisva pred notarius, che ti shte se ustanovish v Manitoba, che imash neobhodimite pari, che ti si ti s dve dumi i si nosi administrativnata otgovornost za tova. Polojitelnoto e che priatelite ne sa finansovo otgovorni t.e. chovek moje da si sponsorira roditelite/jenata/detsata i priatelite ednovremenno...