Kandidat emigramti na 40 godini
Kandidat emigramti na 40 godini
Има ли някой навършил 40 години който е минал успешно интервю за Квебек ?
Kandidat emigranti na 40 godini
Мисля,че няма.Аз съм на 40 с фр. 6/6 и анг. 6/6-ум.занижено.Директно ни отрязаха без дори да ни дадат някаква възможност-език или нещо друго.Въобще цялата работа е ала-бала.На тях им трябва "свежа плът" с едно или две висше обр.,което така или иначе не можеш да упражняваш.Sorry за тона ,но понякога истината боли.Въпреки всичко-успех на всички в начинанието.
- ndimitrov73
Любо извинявай обаче, че при Вас не е станало не може да се прави заключение, че всички над 40 са обречени на неуспех. Историята помни и случай на млад човек с френска гимназия отрязан на интервюто. Продължавам да вярвам, че цялата процедура е много субективна. Един и съща кандидатура попаднала в различни служители се тълкува по различен начин. Всичко е късмет. Още нещо с отказа от Виена трябва да са ти представили колко точки събираш по техните критерии за оценка и може да си подобриш френския и отновода се пробваш да кандидатстваш. По тази оценка от Виена си направи стратегия къде и до колко можеш да си подобриш точките и ако преминеш минималния праг можеш да опиташ отново.
"Всички знаят, че нещо е невъзможно, един не знае и го прави"
A. Айнщайн
A. Айнщайн
-
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Абе чудно ми е откъде ги вадите тези изводи и как ги определяте тези проценти, след като по официалната статистика на Квебек близо 30 % от общия брой на емигрантите са на възраст от 35 до 64 години и нагоре. А само на тези, които са над 45 години, броят им е 8 % от общия брой на приетите емигранти. Ето и една кратка извадка:
Ама сигурно аз не чета където трябва, или пък не ме бива нещо в сметките. Знам ли...
И като се има предвид, че числото на кандидатстващите "възрастни" емигранти е доста по-малко от това на "младите", то може да се окаже, че процента на приемане на възрастните емигранти е към 90 %, а не на отказите.Immigration au Québec, 3e trimestre de 2005* et 9 premiers mois de 2005* et de 2004*
Caractér./ 3e trimestre 2005 / 9 premiers mois 2005
0-14 ans / 2 972 - 22,7% / 7 068 - 20,2%
15-24 ans / 1 790 - 13,7% / 4 520 - 12,9%
25-34 ans / 4 528 - 34,6% / 13 024 - 37,3%
35-44 ans / 2 666 - 20,4% / 7 389 - 21,1%
45-64 ans /1 023 - 7,8% / 2 651 - 7,6%
65 ans et + / 119 - 0,9% / 288 - 0,8%
Ама сигурно аз не чета където трябва, или пък не ме бива нещо в сметките. Знам ли...

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
-
- Обратна връзка:
Moje bi triabva da pomislite i che interviuirashtiae slojen tam, za da preceni kak shte se adaptirate v canada, ane prosto da vi othvurlia. Ne gledaite na nego kato chovek, koito iska da vi napravi mrusno.
Ako napishete frenski 11/11, pokajete 12000 dolara i tursena profesia i na 50 da ste nadali shte vi otkajat.
No ako pokajete frenski 6/6 i 3000, ako shte i na 19 da ste, veroiatnostta da vi otkajat e goliama
Za men 6/6 i na dvata ezika oznachava, che ne mojete da provedete edno telefonno interviu za rabota. A kato niama rabota, niama i parichki. A canadcite iskat hora, koito da rabotiat, a ne da sa na social ili da uchat frenski na gyrba na durjavata.
Ako napishete frenski 11/11, pokajete 12000 dolara i tursena profesia i na 50 da ste nadali shte vi otkajat.
No ako pokajete frenski 6/6 i 3000, ako shte i na 19 da ste, veroiatnostta da vi otkajat e goliama
Za men 6/6 i na dvata ezika oznachava, che ne mojete da provedete edno telefonno interviu za rabota. A kato niama rabota, niama i parichki. A canadcite iskat hora, koito da rabotiat, a ne da sa na social ili da uchat frenski na gyrba na durjavata.
-
.
Мой познат на 42 г. заминава ва началото на май , мисля че не е невъзможно!
Успех , ако сте решили!!!
Успех , ако сте решили!!!
УСМИХВАЙ СЕ!
Ако нямаш усмивки, да ти дам една от моите!
Ако нямаш усмивки, да ти дам една от моите!
добре де, що не дадете повече инфо за вас, иначе си играем на бърборене без конкретни съвети. дайте образование, специалности, стаж, знания по езици, деца, колко финанси можете да докажете и така ще ви се направи една приблизителна оценка и ще се види къде и как да се наблегне.
а иначе интервюиращия наистина няма за цел да скъсва хора, а да се увери, че вие сте желаещи да се реализирате в истинския смисъл на думата, в квебек, и само там.
а иначе интервюиращия наистина няма за цел да скъсва хора, а да се увери, че вие сте желаещи да се реализирате в истинския смисъл на думата, в квебек, и само там.
Не се отчайвай
Аз си подадох документите на 40г. и минах интервюто успешно с 5/6 френски и 8/9 английски. Кандидатствахме аз и детето ми.Всичко е субективно,но си заслужава да опиташ.