Здравейте! Наскоро коментирахме с мои близки,че семейните или тези които докайат съвместно съжтелство поне една година са по-желани ж Канада! Някои знае ли със сигурност дали действително това е така? Получва се така,че "човек и добре да живее,трябва да се ожени за да имигрира в Канада...!" ...а младите неомъжени жени,били наи-желани там...
Хората са си изразили желанията в ТОЧКИ. Не съм сигурен, но май дават известни точки за семейство, но те не са никак решаващи. Минават и сами, минават и семейства. Но така или иначе или влизаш в минималните точки или не.
Женени и жени минават по-лесно. Просто практиката го показва, въпрекиче не е обявено. Ама и от логическа гледна точка е по-верочтно:
1. Жените са потенциални майки- увеличават прираста на канадското население
2. Жените не създават проблеми на правосъдието и въобще се вписват по-лесно в обстановката(да кажем омъжват се за канадци).
Все пак да не забравяме, че именно Луи 14-ти е внесъл 750 девици за да увеличи прираста на френската колония, така че нищо ново под слънцето.
Aми да речем, че когато не си сам (т.е. имаш някой до себе си), в началото минава по-леко...Например аз така имах с кой да играя шах, за да не пукна от самота...( и т.н.)
ramone написа:Здравейте! Наскоро коментирахме с мои близки,че семейните или тези които докайат съвместно съжтелство поне една година са по-желани ж Канада! Някои знае ли със сигурност дали действително това е така? Получва се така,че "човек и добре да живее,трябва да се ожени за да имигрира в Канада...!" ...а младите неомъжени жени,били наи-желани там...
chudesna glupost
az neznaeh che proslovutata Karla Homolka e maj
Какво ми сочиш един случай, ти за статистика чувал ли си?! Явно не си за да твърдиш подобни глупости. И не е важно дали аз го казвам, помисли колко са миналите сами жени и колко мъже и ще си отговориш
Ами то може и да има нещо такова, но неофициално. Аз им пратих документи на английски, като писах, че на фрфенски и боя не мога да си изпрося, а пък на английски мога да се оправдая , че и пари да им взема за това. Вярно , че и стаж имам и така нататък, ама им изпратих снимки на жената и щерката, та изглежда може и да мина заради тях. Тц, ама знае ли човек все пак!
Напълно съм съгласен с това,че света е създаден от мъжете за да могат жените да живеят добре в него! Дано на онези в Квебек им мине през глевата,че ако искат да си заселят териториите на север е добре да пускат и мъже...